Ahoj.Uzivam Ciralec10..3mes.Po 3 tyznoch mi bolo fajn.Bola som 5ak rada vsetko zomna opadlo.Moje priznaky boli bolest hlavy trpnutie hlavy,nemohla som ani prehltnut slinu,cele svalstvo v krci .Zmyzlo to ale vratilo sa to.Nechapem beriem poctivo a snazim sa aj pozytivne mysliet.Mate stym skusenoat,bude zase dobre?Dakujem
@miskooo1987 dakujem za radu ,ty tu isto nemas co hladat.lebo si uzasny
@nadyanina OK, skúsim “zmyznut” odtiaľto, ale budem sa na to pozerať tak freudovsky “pozytivne” a možno tvoje psychiatrické problémy sú len prejavom zanedbaneho školstva v detstve...
@miskooo1987 to slovicko ti vadi...b7dem si to pisat tak nadalej a naschval .si pre mna nepozytivny clovek😂😂
No dr mi ho predpísala.priznaky som uviedla.tak asi som ho potrebovala.podla teba je naco?
@bambulienka25 zjavne nevie ... z nejakého dôvodu berie antidepresíva, na pomerne fyziologické prejavy skôr pre neurológa...
@nadyanina na depresii... ak ti neurológ nevylúčil iné problémy, tak to berieš zbytočne asi...
@miskooo1987 ako nechapem preco som chcela poradit😞dr mi ho predpisala po tom co som jej povedala co ma trapi.neviem preco mate ku mne ustipacne poznamky ,ci viem naco je
@nadyanina áno mame možno nevhodne poznámky... pravopis k tomu navádza... aký dr ti to predpísal?
@miskooo1987 mne ho predpisala obvodna ,nikam ma neposlal.dala mi tabletjy a ja topiaca som sa hned chytila a zacala ich brat, pomohlo ale nie na dlho.pojdem k tomu neuro.
@nadyanina tak je to pica... zmeň obvodnu lekárku!! Najprv neurológ. Na tvoje príznaky sa nejako neberie ako primárny liek antidepresívum....
@bambulienka25 slecna mam 2 deti takze nemam 20cat ani 30.a nenam bolesti hlavy ale uzkostne stavy.a to ze som sa trosku sekla v pravopise?ma nieco spolocne stym ze som chcela poradiť?
@miskooo1987 dakujem.ano urcite zajdem k neuro.
@bambulienka25 bolest hlavy,tlaky a trpnutie hlavy ,svalove krce,hrca v hrdle ,busenie srdca, dýchavičnosť je podla teba co dcera moja.prajem ti aby si to zazila,keby si vedela aky to je pocit urcite by si sa nespiala pani mudra😂
@bambulienka25 ty sa asi nudis ked chodis po skupinach a zaparas
@bambulienka25 ano ?zdravotnicka by sa takto nevysmievala ale poradila by a vysvetlila co by na to pomohlo alebo ako by som mala postupovať.tak ked si to vies predstavyt tak co to podla teba je?
@nadyanina dakujem za radu a porozumenie .ja som o tom len citala ,samozrejme som to povedala aj dr ale nic.nespravyla mi ziadne testy alebo co.ako sa zisti tetania?a panicke stavy z coho su?ja som si to tiez myslela ze depresiami betrpim.no dr mi naruadila to tak som ju posluchla
@nadyanina
@bambulienka25 maminku nemusis volat mam 38 rokov😞
@bambulienka25 aj ty mas par chyb v pravopise a vobec na to nepoukazujem.reprezentujem sa smiesne ok nechamam to tak
@nadyanina áno jasne... akozesorry, ale máš jasne neurologické problémy, buď máš totálne dementnu obvodnu lekárku, ktorá ti rovno dala rovno antidepresíva alebo fakt tomuto neverím... proste z príznakov máš nedostatok horčíka a to ja ako informatik vidím aj bez vzdelania... a keďže nepíšeš že by si s tým problémom bola u neurológa, neskôr asi u endokrinológa ak by prvý nič nenašiel tak buď si mierne dementna, alebo totálne nevzdelana, a tomu aj pravopis nasvedčuje......
Určite pomôže🙂možno si skús v dobrom obdobi dokončiť ZŠ a tiež ti to prospeje...