Citalec 20 mg

lia1988
19. okt 2023

Ahojte, je tu niekto kto užíval citalec 20mg, potom vysadil a znovu užíval? Rok som ho nebrala a včera večer pred spaním som si dala polovičku a akože koniec. Nespala som celú noc, nepokoj v tele, plač, ruky sa mi potia, trhá ma keď zadriemem, plus mám krčnú chrbticu stuhnutú a mám pocit že sa mi chce hlava točiť. To len ja som taka na hovby a všetci okolo sú zdraví, šťastní?

stellarstar
19. okt 2023

@lia1988 to si si sama naordinovala alebo dr?

lia1988
autor
19. okt 2023

@stellarstar sama hlúpa. Sama som si ho vysadila a včera, po roku cez tel mi Dr povedal aby si začnem dávať späť citalec a rovno celú tabletku. No ja som si dala polku a stačilo na to aby ma to odrovná.

ariannazara
19. okt 2023

@lia1988 všímam si ze príchodom jesene tu pribuda viac tém ohladom AD. Ja tiež mam teraz MS a cítim sa pod psa.

lia1988
autor
19. okt 2023

@ariannazara áno áno aj ja registrujem od septembra.. Hrôza.. No mame my ženy trápenie 🙈

ariannazara
19. okt 2023

@lia1988 hej pms, ms 🤣 a šľak ma ide trafiť

lia1988
autor
19. okt 2023

@ariannazara ach jaj 🙄😃 stále niečo....

klaudiikaa
19. okt 2023

@lia1988 ked som zacinala brat citalec lekar ma upozornil na to ze pri uzivani sa prve tyzdne mozem citit horsie ako pred uzivanim ale treba to vydrzat, na podporu toho obdobia som mala uzivat frontin a nasledne nepamatam po kolkych tyzdnoch som ho vysadila a uzivala len citalec.. takze myslim ze je to normalne ale radsej by som sa poradila pri nasadeni s lekarom, nech ta trosku usmerni a ma ood kontrolou prave preto aby sa ti stav este nezhorsil, drzim palce 🙂