Po šestonedelí som bola na kontrole . Stále som špinila,ked doktor mi povedal,že musím čím skôr na vyčistenie, pretože mi ostali kusky z placenty,tak budem stále krvácať, preto som išla na to čistenie čim skôr.Zákrok prebehol ok ktory mi robila iná doktorečka ☹
Doktor ma ešte pred prepustením domov pozrel ultrazvukom,kde bol prácou doktorečky zhrozený tým pádom ma okamžite bral opäť na čistenie.! Dva krát za den dostať narkozu je aj na koňa veľa, teraz je tomu už rok čo menštuáciu nemám! Gynekologička mi povedala, že slabučke špinenie pod ultrazvukom mám, tak teda neviem či ísť sa pýtať iných doktorov,či to nechať tak. A vôbec neviem či budem mať ešte niekedy dieťatko. 😢 Má niekto takuto skusenosť?
@simonlea Mna cistili v sestnedeli, bo som dostala vysoke horucky (zacinajuci zapal). Vyskrabli ma "dokladne". Menstruaciu som nemala takmer 2,5 roka. Nic nezaberalo (lieky, injekcie). Ako poslednu moznost bolo zavedenie vnutromaternicoveho telieska - menstruacia konecne prisla a chodila pravidelne. Mala som ho rok. Po roku mi ho vybrali. Menstruacia sice chodila, no bola slabulinka a nepravidelna. Sliznica nerastla tak,ako by mala. Lekari mi nedavali sancu, ze otehotniem. Podarilo sa, no v 7tt sa skoncilo. Po 3 mesacnej pauze som nasadila bylinky a teraz som v 27tt. Sliznica zacala rast (namiesto 3mm mala 6-7mm). Treba sa pytat lekara, skusat a verit
no zbohom a to Ti robili len-tak? bez hysteroskopu?...............................Ja som zažila niečo podobne...skoro som vykrvácala 5 týždňov po pôrode.........ale robili mi to s tým prístrojom.......to je kamera v dutine..............ale nebudem Ti opisovať, že mi to robili v lokálnej anestéze.......a tá nezabrala, čiže som cítila také bolesti vo vnútri.......Mne potom moja doki hovorila, že keby mi boli zoškrabli výstelku maternice viac ako treba, tak by som už nikdy nemenštruovala a nemohla mať deti.....