Dobry den,
chcem sa opytat, ci ma niekto skusenost s opuchom dasna pri trhani nervov zo zuba a cisteni kanalikov, uz dva krat mi kanaliky precistoval, kvoli bolesti opuchu dasna, a aj teraz mam z vnutra dasno opuchnute/navrete, pobolieva, zub 6-ka hore mam uzavrety, beriem antibiotika a pouz.ustnu vodu Paradontax, moj zubar je do pondelka na dovolenke, myslite, ze to prejde, dasno odpuchne, lieky beriem 3-ti den, alebo ist znova k zast.zubarovi s tym dasnom?
Ono je to vlastne je3ndo. Na 3. deň mali lieky pomôcť. Podľa mňa sa tam hromadí hnis. Smer zubná pohotovosť, nech ho otvoria a hnis odtečie. Zubár používal mikroskop pri endodoncii?
Toez si myslím, že to máš zle urobene. Takéto problémy som mala u starej zubarky. Zatvorila mi zub a do týždňa som bola na pohotovosti.
Teraz chodím k zubárovi, ktorý pracuje cez mikroskop a kanáliky urobil konečne poriadne,nič neboli a nemusí sa prerábať.
@rado170 ja som zo severu SK, za zub s čistením kanálikov som platila so všetkým do 300€, ale neboli a mám ho.
Ak to takto boli, isla by som na pohotovosť, alebo hneď ráno, nech to otvorí a môže hnis vytekať. Potom sa tie kanáliky vyčistia a dočasne uzavrú, ak nebolia, ide po čase stala plomba.
A zub je už na trvalo zavretý alebo docasne?