Ahojte, mám za sebou 2x sekciu a čaká ma laparoskopicka operácia žlčníka. Bude to lepšie? Menej bolestivé? Menej náročné? Viem, že sekcia je náročná operácia a laparku vraj robia ľavou zadnou, ale ajntak mam zvláštny pocit. Ďakujem za odpovede.
Sekcia je rozrezane brucho a maternica a laparoskopia su tri male dierky v bruchu. Neorovnatelne
Ja som si dala cisarsky aj vyber zlcnika behom dvoch tyzdnov a musim povedat ze cisarsky bol urcite horsi😄po dvoch dnoch som uz nepotrebovala ziadne lieky, dnes je to 6 dni a v podstate robim vsetko ako som robila predtym
@keksicek ...ja som to prežívala strašne tu laparoskopiu žlčníka akože naozaj strašný brutál ...a myslela som si že to môžem prirovnať k sekcii ale asi nie 🤦
@divokykonik
@xsuzannex
@lula3108
@siska53
@barbora19911
@p.j.jacky
Ďakujem dievčatá za postrehy, torchu ste ma ukludnili 😘
@keksicek mala som aj sekciu aj žlčník aj iné op ale žlčník bol úplná pohoda..už po prebrati som sa sama presunula z jednej postele na druhú. Bola to najmenej bolestivá operácia. Držím prsty
@andovka007 akože vážne ? Asi mas veľmi dobrý prah bolesti ..ja som mala také bolesti že mna musel priateľ odniesť z nemocnice domov a potom 3 týždne som ležala a nosil má iba na záchod ...ešte stastie že mám len 50 kg 🤣🤣🤣🤣
Mala som aj aj, ale teda za mňa sa to nedá ani porovnať. Kľudne by som šla na žlčník aj 5x, ako jeden cisársky 🤪
@divokykonik môžem sa opýtať aj vy ste mali laparoskopiu žlčníka?Ja som mala minulý týždeň no neviem ako sa stravovať, neviete mi poradiť..viem že mastné, vyprážané nesmiem ale čo ďalej..neviem čo môžem vlastne jesť tieto prvé dni, týždne 🙈
@andovka007 môžem sa opýtať aj vy ste mali laparoskopiu žlčníka?Ja som mala minulý týždeň no neviem ako sa stravovať, neviete mi poradiť..viem že mastné, vyprážané nesmiem ale čo ďalej..neviem čo môžem vlastne jesť tieto prvé dni, týždne 🙈
@barbora19911 môžem sa opýtať aj vy ste mali laparoskopiu žlčníka?Ja som mala minulý týždeň no neviem ako sa stravovať, neviete mi poradiť..viem že mastné, vyprážané nesmiem ale čo ďalej..neviem čo môžem vlastne jesť tieto prvé dni, týždne 🙈
@lucia0211 tu máte celkom dosť tipov, čo a ako. Ja som podstúpila laparku ešte 2007, takže si už až tak nepamatám. Ale nebolo to nič hrozné. https://revive.sk/chirurg-radi-9-zlcnikova-diet...
@divokykonik
@xsuzannex
@lula3108
@siska53
@p.j.jacky
@andovka007
@panizima
@beatinka
Ešte otázka, neviete či ma môžu operovať počas menštruácie? Nemávam silnú, niekedy skoro žiadnu, beriem antikoncepciu. Ale nik sa ma na to nepýtal a dnes ma to napadlo.
Je to úplná pohoda, som hneď vyskočila ako srna, keď som mohla. Jasné, že človek je pár dní mierne ubolený, ale bolo to ok.