beriem ho na moc. cesty a je mi z neho tak dovne. Som z neho malatna, ale nechcem ho vysadzovat lebo bolest je horsia ako malatnost. Mate s niki skusenost?
@diana_1212 a brala som aj ciprofloxacin, na ten si už reakciu nepamätám.
@tianna akote teraz to je pohode. Mam 500mg ale mam 46kg a 20 rokov. Neviem ci niesu silne
@diana_1212 velmi nebezpecne ATB, uz by sa nemali pouzivat ako atb prvej volby. Znama z nich mala velke problemy so slachami, na tvojom mieste by som ich vysadila, a ak sa da sla na pohotovost.
@diana_1212 nuž to neviem, ale tak snáď lekár vedel tvoju hmotnosť.. na veku pokiaľ si už dospelá čo si nezáleží vôbec.
@janewithane to viem presne toto som citala, ale tak mam male babatko neviem ist na pohotovost hocikedy. Preto neviem ci ich dalej brat alebo aspon polovicnu davku. Lebo beriem ich dnes druhy den a bojim sa ze po vysadeni sa mi zapal zas vrati a pri malom sa mi neda tak fungovat
@diana_1212 hmm neviem ci by stacilo znizenie davky. Mozno skus zavolat na pohotovost a poradit sa s niekym. Lebo napr podla mna sa taky akutny zapal nemusi vratit, len treba fakt vela pit, pravidelne .. ak ta odpalia tie atb tak tiez nebudes vediet pri malom fungovat. Drzim palce 💜
Tie antibiotika som brala raz b živote a dokopy po nich som sa dávala veľmi.dlho !!! Žalúdok v keli, tocenie hlavy sú to inak najhoršie antibiotika
@ariannazara a dobrala si ich cele? ja ich vysadim len sa bojim ze sa mi zapal vrati naspat
@diana_1212 brala som ich len 3 dní ale dlho som sa po nich dávala dokopy.
ja som ich nedavno brala tiez na mocove cesty a tiez mi bolo z nich dost zle a to dobre znasam lieky a vedlajsie ucinky. ale po dobrati vedlajsie ucinky zmizli hned a hlavne som sa konecne zbavila toho zapalu. ja by som urcite vydrzala.
@ss1908 dakujem a tak aj spravim beriem ich druhy den a co sa tyka zapalu a bolesti je to o 90% lepsie. Akurat tie ved. ucinky s ktorymi sa da vydrzat
@diana_1212 drzim palce. ja som tiez bola strasne malatna, depresivna a hrozne ma slachy boleli. ale zacinala som ich brat v takom stave zapalu ze som sa bala uz ist aj cikat na zachod lebo to tak neskutocne bolelo ze mi vzdy az slzy do oci isli. ta ulava po dobrati bola na nezaplatenie.
@diana_1212 ako si dopadla?
@janewithane dakujem za opytanie 🙂 aasi to bol na zaciatku sok pre organizmus alebo neviem. Dnes 4 deň a uplne v pohode hlava sa mi netoci ani nic podobne. Co sa tyka zapalu uz nic neboli len este taky neprijemny pocit ale je to o 98% lepsie
@diana_1212 to som rada 🙂
@ariannazara ahoj, uz odznelo to točenie hlavy prosim? Ja som dva tyzdne po dobrati a idem sa zblázniť. Budím sa nato ze mam tocaky a nomstop ako keby opicu. Hnacky a pod mi tie atb vyriešili ale teraz je mi este horsie…
@hana2284 jasne bolo to dávno prešlo to po čase ale po akom to ti nepoviem. Odvtedy sa im vyhýbam obluko.
@ariannazara tak super ! Ja si davam magnezko. A uz mi zacali aj tie zasklby tak dufam ze som to len urýchlila a odznejú to cim skor 🙂
@diana_1212 ja som z jedných ATB mala také tocaky až som si pravidelne cca 3-4 hodiny od tabletky myslela že to skrátka nedám a odpadnem plus sa mi zhoršil sluch. No musela som ich vybrať celé. Teda isto môže byť, no zavolaj preistotu k dr.