CIN III HPV, hysterektómia kvôli HPV

natalii_izabel
13. máj 2019

Ahojte som už zúfalá..
Všetko sa začalo už dávnejšie no rok 2018 ukázal že všetko je pravda...
St
Istili že mám pozitivne HPV A majú popis CIN III (16) som po dvoch konizaciach a čaká ma vybraté maternice na operáciu musim ist hneď ...
Máte skúsenosti??? Napíšte niečo okolo toho...
Ďakujem...

silvia52
29. máj 2019

Dobrý deň, ak by ste mala záujem dám Vám kontakt na odborníčku pani doktorku Hegerovú, ktorá ochotne odpovie na Vaše otázky: http://www.indonal.sk/#poradna

karablicova
17. mar 2020

@natalii_izabel dobrý večer,síce písšm teaz,le hladaám všetko možné ohladom toho.---chcem sa vás spýtať.že ako ste dopadla ked vám vybrali maternicu?mne ju zobrali kôli zlej hystologií z akonizácie až karcinom in situ a čakam na výsledky,a velmi sa bojím

natalii_izabel
autor
17. mar 2020

@karablicova no verim aj mne to riesili z cytologie a dva krat som isla na konizaciu apotom mi zobeaki kusok na hystologiu a ked to bolo pozitivne to malo strasne rychly priebeh a do 2 mesiacov som isla na hysterektomiu ale po nej sa mi ulavilo... boli to spravne rozhodnutie teraz mam cytologiu ok ... teraz po hysterektomii by ste mali. byt ok ... drzim palce a napiste ako ste dopadli mna operovali 8/2019 a som ok

karablicova
17. mar 2020

@natalii_izabel ja som bola operovaná 13.2.tento rok.len dnes som volala o výsledky,len mi sestrička nič nehcela povedať do telefonu,že ona ich pošle tomu onkogynekologovi čo ma operoval a on mi povie výsledky,tak som sa strašne nalakala že či tam zasa niečo nemám zlého...

natalii_izabel
autor
17. mar 2020

@karablicova vies ha zijem v Hamburgu a tu to je podobne aj ja som cakala co mi povie onkolog ale toto je prva cytologia u mojho gynekologa a to je zasa ine