Čím sú spôsobené bolesti a krvácanie po sexe 4 mesiace po pôrode?

mata1791
31. mar 2016

Ach Dúfam že mi budete vedieť niekto poradiť. Som 4 mesiace po porode a asi po 3 mesiacoch ako som dostala prvý menzes od pôrodu som dostala hrozne bolesti v krížoch moc veľkú pozornosť som tomu nevenovala ale po pohlavnom styku s partnerom vždy krvacam. My sme začali spolu spat už po 5 týždňov a bolo všetko v poriadku až dovtedy. Mávam už aj bolesti v podbrusku a krvacam vždy keď máme sex. Bola som aj na kontrole u gynekológa po sestonedeli a vravel že som asi tehotná zase ale nebol si istý že keď sa nedostaví menzes mám prist ale menzes som dostala a odvtedy začali aj bolesti v krížoch aj v podbrusku a aj krvácanie pri sexe. Co to podľa vas môže spôsobiť alebo môžem byť naozaj znovu tehotná??? Len sa bojím aby som nemala cystu.. A ešte mi vravel že mám otočenu maternicu čo som pred pôrodom nemala. Dakujem za všetky možné odpovede

simca06022011
31. mar 2016

Treba ist znovu k lekarovi.

luciannka83
31. mar 2016

Ahoj. V prvom rade by som ti chcela poradiť, aby si zmenila otázku na diskusiu, aby si mohla prípadne reagovať, lebo na otázku môžeš odpovedať len 1x a nemôžeš už viac písať. A čo sa týka tvojho problému, tak jednoznačne ísť k dr. Nemyslím, že ti tu nejaká baba poradí. Treba vyšetriť. Nenechávala by som to na ľahkú váhu.

qwertxy
31. mar 2016

Urob si test či si tehotna a nech už bude výsledok akykolvek, ak krvácanie nebolo jednorazovou záležitosťou tak sa skus styku zdržať až kým ta nevysetri doktor - objednaj sa čím skôr. On ti hádam povie čo treba.