Ahojte, prosím tie, ktoré ste prekonali Covid a trápil Vás kašeľ skôr suchý, dráždivý, čo Vám pomohlo? Niekde som čítala, že Stoptussin pomohol. Dr. povedala, nech si niečo kúpim v lekárni. Lenže toho je veľa. Mám kvapky Pneumolysyn, ale zdá sa, že nezaberajú. Ďakujem za pomoc.
@monita88 ahoj, ja som bola v auguste pozitivna, a odvtedy kašlem a kašlem. Teraz si dávam kalobu, maminej kolegyni to pomohlo.tak som zvedavá, zatiaľ to nemám ešte lepšie. Stoptusin vôbec nezaberal ani dirutstat.
@chrobacik41 Ach to ani nestraš, že to tak dlho trvá tá liečba kašľa 😱
@monita88 nikdy som takto nekaslala ako teraz. A skúšala som si už davat na noc aj zodac . Ale aj tak sa v noci budim na ten kašeľ. 🥴
Aj kamoska kašle stále už mesiac v kuse kašle.teraz má svokor koronu ☹️ Má suchý, dusivy kasel. Erdomed je super. Pomaha regenerácii riasiniek v pľúc ktoré sú po takýchto chorobách často zničené
no kaloba je perfektna, ale my sme to nebrali s covidom, ale bezne ked mame kasel.. ked treba tak aj v kombinacii s inym sirupom.
@evamarek77 a ten erdomed nie je na predpis? Či sa dá kúpiť? Ten trifed je na predpis tuším
@chrobacik41
@evamarek77 tento erdomed v prášku je voľnopredajný.
@evamarek77 áno, viem, len som chcela pomôcť. Málokto vie o tomto erdomede.
@evamarek77 myslela som voľnopredajný v práškovej forme.
@chrobacik41 a karanténu si ukončila s kašľom?
Na toto vacsina kvapiek na kasel nezaberie kedze Korona poskodzuje steny pluc ci coto ... takeho kasla sa proste neda len tak zbavit
@monita88 moja dcéra máva suchý kašeľ pri laryngitídach a jediné čo zaberá je - cez deň inhalátor + yabro s fyziologických roztokom alebo inhalacia vincentky a na noc ditustat ( ale ten teraz nedostať v lekárni ). To yabro je malá ampulka s kyselinou hyalurónovou ale treba na to silnejší inhalátor v cene cca 70 eur a tie ampulky sú po 2.50 až 3 eurá/ks. Dávali jej to aj v nemocnici.
@chrobacik41 skús codein,alebo kodynal sú na predpis
@hipuska praveze keď som bola chorá som nekaslala ale som.mala problém s dychanim. Dostala som 5 infuzii so syntophilinom, a asi po dvoch týždňoch po skončení karanteny som.zacala pokasliavat ale teeaz kašlem veľa. Nie stále, hlavne ráno to je asi najhoršie, keď niečo zjem kašlem až sa dusím a potom aj keď si ľahnem.
@monita88 ak nevadi aj trosku humoru k tomu, tak: sol, vodka do bromexinu pol na pol a ocilokokinum 😀
https://fb.watch/1on3gfq2nc/
Skore uzdravenie prajem.
skúste aj eukalyptovú silicu
@monita88 ja som raz mala taký hrozný kašeľ, už mi nič nezaberalo (teda z lekárne) a zabral mi nakoniec doma urobený smrečkový sirup.
@chrobacik41 môžem sa spýtať ako Vám to celé začalo ??? Juj ja mám problém ťažký nadych ako keby som sa nemohla z plných pľúc nadýchnuť . A jedine čo mám je že mi zatekaju hlieny .... crp 5 , dychanie čisté . Moc ďakujem
Na suchý dráždivý kašeľ je výborný mišpulníkový sirup - tradičná čínska medicína. Na covid kašeľ som čítala že zaberá - inhalácia budezonid /to je liek čo používajú astmatici - kortikosteroid...keďže tam je zápal na pľúcach a toto je schopné ho zlikvidovať.
nemala som síce covid, ale keĎ som mala suchý, dráždivý kašeľ, tak mi celkom zaberali kvapky Ditustat