Ahojte, nevieme ti poradiť, čo to môže byť? Treba utekať k lekárovi? Ide o to, že odchádzame až do sviatkov preč a včera v sprche som si všimla, že na prste je čierny fľak. Nie je to tam dlho, keďže pred mesiacom a pol sme boli na svadbe, lakovala som si nechty a nič tam nebolo.
Ahoj, mala si nové lodičky? Mohlo sa stať že ťa v tom mieste silno tlačili až sa ti urobila podliatina. Mne sa stalo podobné minulý aj tento rok a zistila som že to bolo práve z tesných lodičiek. Na oboch nohách ma strašne boleli prsty možno aj 4-5 dní a po nejakom čase nechty zbeleli až odpadli. To isté tento rok po akcii kde som mala rovnaké lodičky. Potvrdené kožným...vraj videl veľa takých nechtov, hlavne po turistike v zle padnúcich topánkach. 🤷
@evaachesa po mesiaci a pol by to tam už nebolo
Bežte čo najrýchlejšie k lekárovi aby sa vylúčil melanóm
@jullyeverest sestrička od kožného vravela že jej podliatiny spod nechta mizla takmer rok. Nemyslím si že by jej tam za tak krátku dobu niečo vzniklo keď tam predtým nič nebolo. Pre pokoj by som zbehla ku kožnému nech to pozrie dermatoskopom.
@jullyeverest ja to mam asi týždeň. Nie mesiac a pol
Prvý komentár som odpovedala pani predomnou, nie na váš príspevok 🙂
Neboj,to je z tlaku,modrina,odrastie to
Mala som podobne minuly rok,odlakovala som si nechty na nohe a skoro som odpadla,bola som sice mesiac predtym na turistike kde ma tlacili topanky ale aj tak som isla ku koznej,bola to podliatina a odrastalo mi to s nechtom skoro rok.
Mne spadol tablet na nohu. Po tyzdni modrina na nechtovom lozku. Odrastalo mi to asi 4 mesiace.
Sleduj ci to odrasta spolu s nechtom.