Čierna stolica po väčšej konzumácii alkoholu

nikuskaakolarova
20. aug 2021

Ahojte mate niekto skúsenosti s čiernou stolicov pri vecsej konzumácii alkoholu? Mali sme teraz týždeň taky veselý a každý deň som pila ale len pivo môže mi to spôsobit čiernu riedku stolicu bola len raz? Alebo to môže byť z hemoroidov? Ďakujem za každú odpoveď

lintu
21. aug 2021

Hemoroidy sú charakteristické jasno červenou krvou. Máš ich potvrdené od lekára? Tú čiernu stolicu si mala len raz či ako často? Iné ťažkosti nemáš?

miskamicha
21. aug 2021

@nikuskaakolarova nemyslim ze to bolo z piva... ak si mlada a nebude sa opakovat, tak neries 😊

lyci
21. aug 2021

@nikuskaakolarova porozmyslaj ci si nejedla cucoriedky alebo nieco podobne, popripade dzus

bara_borka
21. aug 2021

@nikuskaakolarova môže to byť aj melena

nikuskaakolarova
autor
21. aug 2021

Ahojte tak dnes je už stolica normálna nie iné ťažkosti som nemala a hemeroidy nemám potvrdene od Dr lebo som jej to nepovedala ale viem ze ich mam pretože viem co je to bolesť sedieť na záchode a cítiť ako sa tlačí von zlata žila a od bolesti plakať 😂 mam aj konečník trochu podrazdeny lebo bola taka mala smuha červená na toaletaku 🙂ale snáď už dnes bude dobre 🙂

mey8
21. aug 2021

@nikuskaakolarova cierna stolica je bežná pri konzumácii železa - ja beriem na doplnenie zeleza v krvi tbl. A mávam čiernu stolicu, železo sa však nachádza v červ. Mäse, červenej repe, špenát... Kukni na nete, môžno si toho zjedla viac a tak si to zaludok poriešil čiernou stolicou..., 😂

ovaaa
22. aug 2021

@nikuskaakolarova pouzi čipok.