Ahojte mate niekto skúsenosti s čiernou stolicov pri vecsej konzumácii alkoholu? Mali sme teraz týždeň taky veselý a každý deň som pila ale len pivo môže mi to spôsobit čiernu riedku stolicu bola len raz? Alebo to môže byť z hemoroidov? Ďakujem za každú odpoveď
@nikuskaakolarova nemyslim ze to bolo z piva... ak si mlada a nebude sa opakovat, tak neries 😊
@nikuskaakolarova porozmyslaj ci si nejedla cucoriedky alebo nieco podobne, popripade dzus
@nikuskaakolarova môže to byť aj melena
Ahojte tak dnes je už stolica normálna nie iné ťažkosti som nemala a hemeroidy nemám potvrdene od Dr lebo som jej to nepovedala ale viem ze ich mam pretože viem co je to bolesť sedieť na záchode a cítiť ako sa tlačí von zlata žila a od bolesti plakať 😂 mam aj konečník trochu podrazdeny lebo bola taka mala smuha červená na toaletaku 🙂ale snáď už dnes bude dobre 🙂
@nikuskaakolarova cierna stolica je bežná pri konzumácii železa - ja beriem na doplnenie zeleza v krvi tbl. A mávam čiernu stolicu, železo sa však nachádza v červ. Mäse, červenej repe, špenát... Kukni na nete, môžno si toho zjedla viac a tak si to zaludok poriešil čiernou stolicou..., 😂
@nikuskaakolarova pouzi čipok.
Hemoroidy sú charakteristické jasno červenou krvou. Máš ich potvrdené od lekára? Tú čiernu stolicu si mala len raz či ako často? Iné ťažkosti nemáš?