Čierna reďkovka na žĺčové kamene

ema229
2. jan 2023

Dobrý deň, je tu niekto komu reálne pomohla šťava z čiernej reďkovky na žlčové kamene?
Prosím nepíšte že najlepšie vybrať žlčník. Chcem len na moju otázku odppveď ďakujem

reenie
2. jan 2023

@ema229 poznám človeka,vzdialeného príbuzného, čo ju bral, dlhodobo.odmietal operáciu,.pritom sa trápil v bolestiach, nedožil sa toho, aby mu zabrala, rakovina žlčových ciest a panreasu bola rýchlejšia ☹

malinovka333
2. jan 2023

Nie nepomoze to.skus sa logicky nad tym zamysliet akoby tam mohla ta stava pomoct alebo sa spytaj lekarov ci nieco na tie kamene pomoze.to mas ako tabletky na chudnutie alebo tie zazracne caje na chudnutie.s kamenmi nie je sranda.snad to nepocitis.lebo ak ti to radia vybrat tak to nehovoria zo srandy.

veselo_neveselo
2. jan 2023

Nie, keby stavy zaberali na kamene, tak by sa to uz predsa pouzivalo v praxi, aby nemuseli ludi operovat.
Kasli na taketo blbosti, pocuvaj doktorov a medicinu.

dajen_7
2. jan 2023

Ja som počula iba v kombinácii s chrípkou

aurelia2000
3. jan 2023

Kvapky Rowachol pravidelne a dlhodobo, plus diétne opatrenia...keď už teda nechces operáciu, tak aspoň takto si pomôž.

ema229
autor
3. jan 2023

@aurelia2000 ja som nikde nepísala že nechcem na operáciu. Ja som chcela vedieť či má zmysel niečo kupovať kým pôjdem vôbec na poradňu k dr keďže mi len naphodne na sone ziatili kamene o veľkosti 3-4mm

banalu
3. jan 2023

@ema229 ak by existovalo nieco na zlcove kamene, tak by to uz Dr. odporucali na ambulancii.

bashawelle
3. jan 2023

@ema229 so stavou asi neporadim, neskusala som. ak nasli kamene nahodne a nerobia tazkosti, nie kazdy lekar hned odporuca vybrat. obzvlast ak su take male. ja som mala zapal zlcnika a nasli kamen 7mm, nemohli ma hned operovat, tak odporucili objednat sa neskor. nemala som tazkosti, tak som to stale odkladala, a na nedavnom usg zistili, ze kamen tam uz nie je - ci sa rozpustil alebo vycestoval bez komplikacii sa neda zistit. skus sa poradit s viacerymi lekarmi a uvidis, ale ozaj pochybujem, ze niektori z nich odporuci stavu.

aurelia2000
3. jan 2023

@ema229 Ak ti ich našli náhodne a nerobia problémy, tak potom ti posúvam názor jedného chirurga, ktorý radi nevyberat v takomto prípade žlčník.

danka123
12. máj 2023

@banalu to urcite

simca06022011
12. máj 2023

Záleží aký máš problém, veľký. Ja som ju brala vždy tak 2x do roka. Ona je dobra. Problém je keď si ľudia so zapchatym žlčníkom tým idu riešiť problém. Lebo môže to podla mna aj uškodiť. Ak ti žlčník problém nerobí, kamen náhodné nasli a malý, tak môžeš skúsiť podľa mňa... ale je to na tebe 🙂 určite ti ho vyberať nebudú keď je v kľude.