Ahojte ja viem že to býva pri krvácaní ale toto mi také neprišlo dnes po veľkej potrebe keď som sa utrela som na papieri mala taký akoby čierny pás ale mne to prišlo skôr ako keď máte ceruzkou nakreslený čiaru neprišlo mi to ako stolica ja neviem. Ale trochu stresujem. Mávam hlien v stolici a aj tmavšiu hnedú niekedy ale toto ma trošku vystrasili aj keď jem teraz aj pečienku. A to bolo len ten jedenkrát tak ja neviem neprišlo mi to ako krv
Ešte som pila večer Ríbezľove vino
V pondelok má ale čaká CT brucha ak by mám nejaký vážny problém asi minimálne niečo uvidia či? Myslím v štádiu keby mám krv v stolici
farba stolice sa meni aj podla skonzumovaneho jedla daj si digitalny detox uz si tu o tvojom zdravotnom stave zalozila strasne vela tem 😉
@mamina7070 nie nezalozila. Mňa vystrasili ten čierny pás nemusí to automaticky znamenať krv v stolici a rakovinu lebo som z toho dnes riadne vystrašená
Daj foto
@really8 haha
@really8 bežné si odkladám použitý toaletný papier do šuflíka 😑
Tak bezne robis analyzu toho ako si utieras rit a co ti ostava na papieri tak clovek nikdy nevie.
@really8 ? Nechápem nemám pocit že by som položila nejakú hroznú otazku
Si kup v lekárni domáci test na okultné krvácanie (kľudne aj druhý do zásoby) a máš pokoj.
Nikto netuzi citat o tvojom 💩. Ak mas nejaky problem obrat sa diskretne na svojho lekara a nevypisuj na verejnosti.
Najskôr to bude jedlom. Čučoriedky, tmavé ovocie, cvikla...veľa surovín zafarbuje stolicu. Porozmýšľaj, čo si posledné.dva dni jedla.
Veď to ríbezľové víno zafarbilo..
Ribezlove víno to mohlo zafarbiť.
@really8 tak ako nikto netuší čítať o niecich kožných problémoch, sexuálnych problémoch a podobne keď o Tom netúžim čítať tak si také témy neotvára pýtala som sa slušne ak nemáš čo k veci tak nekomentuj
@really8 každý človek sa pozrie na toaleťák po vytretí. Neverím, že ty nie. Je to v nás podvedome zakorenené, je to taká autokontrola nášho zdravotného stavu. Pozrieš sa do vyfúkanej vreckovky, na toaleťák, na ušnú tyčinku... Nie je to dôvod na výsmech iných 🤷
Jezis tento vecny argument zabrzdenych ze pytala som sa slusne…tak ja ti slusne odpovedam: spamataj sa, co je slusne a vhodne a akekolvek zdravotne problemy ries s doktorom nie s verejnostou.
@lindusss2016 ano pozries sa, napr aby si vedela ci sa treba este raz utriet, do vreckovky sa napr nepozeram, ci mam sopel citim a usna tycinka je to iste ako toaletny papier. Ale nechodim za manzelom alebo na internet aby som o vysledku informovala.
tak to tu nečítaj, nebudeš sa zavzdušňovať.
Ja keď nechcem čítať a vidieť ocikané testy, rolujem ďalej
Určite to je ribezlovym vínom klud
@mamina7070 ona si mysli, ze sme blbe 😀 ked spomenie tmavu stolicu, ct brucha, divertikulozu, intoleranciu laktozy, tak je prezradena 😀 kazdy den rovnaka tema, dnes uz 2 stihla zalozit
Možno nejaká pásomnice🙄 a jej podobne, či tá asi nie je čierna
@really8 v skutocnosti sa ale podvedome pozeras prave preto, aby si kontrolovala svoj zdravotny stav 🙂 to som nevymyslela ja 🤷 je to pudove a davno dokazane. Ty s tym na internet nechodis, ja tiez nie. Ale to nemeni nic na tom, ze su ludia, ktori pocituju strach, uzkost, chcu si potvrdit, ze je to ok, ze to tak maju aj ini a pod... Netreba sa z toho vysmievat, lebo ty to mas inak. Ved nikto ta nenuti reagovat. Je tu kopec tem, na ktore nekliknem, lebo sa mi nechce reagovat, alebo nemam k tomu ako prispiet...
Ešte ma aj chrbát riadne bolí už dlhšiu dobu s tým chodím.