Čierna farba po veľkej potrebe

15. aug 2024

Ahojte ja viem že to býva pri krvácaní ale toto mi také neprišlo dnes po veľkej potrebe keď som sa utrela som na papieri mala taký akoby čierny pás ale mne to prišlo skôr ako keď máte ceruzkou nakreslený čiaru neprišlo mi to ako stolica ja neviem. Ale trochu stresujem. Mávam hlien v stolici a aj tmavšiu hnedú niekedy ale toto ma trošku vystrasili aj keď jem teraz aj pečienku. A to bolo len ten jedenkrát tak ja neviem neprišlo mi to ako krv

autor
15. aug 2024

Ešte ma aj chrbát riadne bolí už dlhšiu dobu s tým chodím.

autor
15. aug 2024

Ešte som pila večer Ríbezľove vino

autor
15. aug 2024

V pondelok má ale čaká CT brucha ak by mám nejaký vážny problém asi minimálne niečo uvidia či? Myslím v štádiu keby mám krv v stolici

mamina7070
15. aug 2024

farba stolice sa meni aj podla skonzumovaneho jedla daj si digitalny detox uz si tu o tvojom zdravotnom stave zalozila strasne vela tem 😉

autor
15. aug 2024

@mamina7070 nie nezalozila. Mňa vystrasili ten čierny pás nemusí to automaticky znamenať krv v stolici a rakovinu lebo som z toho dnes riadne vystrašená

really8
15. aug 2024

Daj foto

autor
15. aug 2024

@really8 haha

autor
15. aug 2024

@really8 bežné si odkladám použitý toaletný papier do šuflíka 😑

really8
15. aug 2024

Tak bezne robis analyzu toho ako si utieras rit a co ti ostava na papieri tak clovek nikdy nevie.

autor
15. aug 2024

@really8 ? Nechápem nemám pocit že by som položila nejakú hroznú otazku

lubossi
15. aug 2024

Si kup v lekárni domáci test na okultné krvácanie (kľudne aj druhý do zásoby) a máš pokoj.

really8
15. aug 2024

Nikto netuzi citat o tvojom 💩. Ak mas nejaky problem obrat sa diskretne na svojho lekara a nevypisuj na verejnosti.

bubuzu
15. aug 2024

Najskôr to bude jedlom. Čučoriedky, tmavé ovocie, cvikla...veľa surovín zafarbuje stolicu. Porozmýšľaj, čo si posledné.dva dni jedla.

dharmasanata
15. aug 2024

Veď to ríbezľové víno zafarbilo..

ankare
15. aug 2024

Ribezlove víno to mohlo zafarbiť.

autor
15. aug 2024

@really8 tak ako nikto netuší čítať o niecich kožných problémoch, sexuálnych problémoch a podobne keď o Tom netúžim čítať tak si také témy neotvára pýtala som sa slušne ak nemáš čo k veci tak nekomentuj

lindusss2016
15. aug 2024

@really8 každý človek sa pozrie na toaleťák po vytretí. Neverím, že ty nie. Je to v nás podvedome zakorenené, je to taká autokontrola nášho zdravotného stavu. Pozrieš sa do vyfúkanej vreckovky, na toaleťák, na ušnú tyčinku... Nie je to dôvod na výsmech iných 🤷

really8
15. aug 2024

Jezis tento vecny argument zabrzdenych ze pytala som sa slusne…tak ja ti slusne odpovedam: spamataj sa, co je slusne a vhodne a akekolvek zdravotne problemy ries s doktorom nie s verejnostou.

really8
15. aug 2024

@lindusss2016 ano pozries sa, napr aby si vedela ci sa treba este raz utriet, do vreckovky sa napr nepozeram, ci mam sopel citim a usna tycinka je to iste ako toaletny papier. Ale nechodim za manzelom alebo na internet aby som o vysledku informovala.

cacianka
15. aug 2024

tak to tu nečítaj, nebudeš sa zavzdušňovať.
Ja keď nechcem čítať a vidieť ocikané testy, rolujem ďalej

sofia1979
15. aug 2024

Určite to je ribezlovym vínom klud

cacianka
15. aug 2024
really8
15. aug 2024

@cacianka nie som zavzdusnena, bola som rano na wc. Chces vediet co som si nasla na toaletaku?

cacianka
15. aug 2024

@really8 sama si urob laboratórny rozbor

really8
15. aug 2024

@cacianka preco sama? Ved evidentne je to normalne preberat to na verejnosti.

64jarka64
15. aug 2024

@really8 😂😂😂

sisa_s
15. aug 2024

@mamina7070 ona si mysli, ze sme blbe 😀 ked spomenie tmavu stolicu, ct brucha, divertikulozu, intoleranciu laktozy, tak je prezradena 😀 kazdy den rovnaka tema, dnes uz 2 stihla zalozit

danielahamar
15. aug 2024

Možno nejaká pásomnice🙄 a jej podobne, či tá asi nie je čierna

lindusss2016
15. aug 2024

@really8 v skutocnosti sa ale podvedome pozeras prave preto, aby si kontrolovala svoj zdravotny stav 🙂 to som nevymyslela ja 🤷 je to pudove a davno dokazane. Ty s tym na internet nechodis, ja tiez nie. Ale to nemeni nic na tom, ze su ludia, ktori pocituju strach, uzkost, chcu si potvrdit, ze je to ok, ze to tak maju aj ini a pod... Netreba sa z toho vysmievat, lebo ty to mas inak. Ved nikto ta nenuti reagovat. Je tu kopec tem, na ktore nekliknem, lebo sa mi nechce reagovat, alebo nemam k tomu ako prispiet...