Čierna čistiaca maska - skúsenosti

genesis111
16. dec 2016

Ahojte, máte skúsenosti s čiernou maskou? Ma to naozaj také účinky ako všade reklamuju?

marijaani
16. dec 2016

Nemá. 🙂 Nehovorím, že to trochu neprečistí póry, ale superzázračné vyskakovanie čiernych bodiek žiaľ nečakaj.

dominka11
16. dec 2016

Urcite nie.

veronkarisko
16. dec 2016

Ja som ju tiež mala lebo mma velmi rozšírené hnusné čierne póry.. a stále som niečo v drogérii aj v lekárni kupovala a nist.....asi týždeň aj niečo používam z Weledy pleťové mlieko a mam taku uzasnu pleť 🙏 póry úplne stiahnuté, skoro neviditeľné😉 je trosku drahšie ale akoze wow. Na to som si do objednala aj kosatcovy krém. Nejdme robiť reklamu, ale fakt som uzasnuta. Aj mm si všimol že mám výrazne krajsiu pleť a to je už čo povedať😂😂😂

deltaa
16. dec 2016

Ziadna maska nevycisti pory tak ako ked sa mechanicky vytlacia, sice na oko to moze vyzerat fajn aj ked sa pouzije stahujuca pletova voda. Niektore pory su dost hlboke a niekedy sa na poprvy krat ani vytlacenim uplne nevycisti.

susannamk
16. dec 2016

Cierne bodky su smrrrrt. 😀 Zbavit sa ich je drina a vzdy sa rychlo vratia! ☹ Celkom som si ale oblubila cokoladovy peeling od Lady Stella. Je pre mna super, ze je aj na plet, aj na telo a tak nejako tie cierne bodky spolu s odumretou kozou idu prec. Len tak pekne vonia, ze mam vzdy chut na naozajstnu cokoladu. 😀

snehulienka639
16. dec 2016

Cierne bodky podla mna najlepsie idu von ked sa vytlacia, preto je podla mna dolezite chodit na pravidelne cistenie pleti a podobne. Peelingy su fajn ale nezarucuju pomaly nic a ich efekt je castokrat precenovany.

klaudi2808
16. dec 2016

Táto maska mne pomáha veľmi. Na materskej mi neostávajú peniažky na čistenie u kozmeticky a toto je super riešenie. Každý druhý alebo tretí deň ju používam preventívne a problém s čiernymi bodkami prešiel. A to som ich niekedy už mala opuchnuté a bolestivé

zaraaa
19. dec 2016

@veronkarisko môžeš mi prosím ta to Weledy pleťove mlieko odfotiť?a kde to dostať kupiť?

veronkarisko
19. dec 2016

@zaraaa kúpila som yo na weleda.sk ale majú to tuším aj v dm

hennyinnsbruck
19. dec 2016

Ahoj myslíš tu čiernu masku tu z USA či odkiaľ to je ? Ak hej/minule to bolo u nás v telke a je to úplne na h.vno.... Sorry za výraz..

zaraaa
20. dec 2016

@veronkarisko dakujem za pomoc,pojdem pozrieť

genesis111
autor
20. dec 2016

Dikčo baby za odpovede, každopádne som tomu ani ja nedávala žiadne nádeje tak som si to objednala z Ali za pár centov, keď už tak nech neplačem za 30€ :D

adaadela
5. apr 2017

@klaudi2808 ahoj akú používaš?

adaadela
5. apr 2017

@genesis111 a výsledky?

genesis111
autor
10. apr 2017

Výsledky 0b. Nezaberá vôbec ...

majk86
10. jún 2017

@adaadela Ahoj, ja pouzivam original znacku Pilaten, kupis napr. na https://cierna-maska.sk/ ... U znamych som sa stretla aj s domacou vyrobou, ale prislo mi celkom zvlastne doma miesat lepidlo s uhlim proti hnacke 🙂 obzvlast ked v tych co kupis original su este upokojujuce rastlinne vytazky.

damiana7
15. júl 2017

@genesis111

Ahoj masku pouzivam 4 mesiace a je dobra. Plet si musi zvyknut preto ju treba pouzivat aspon 1 krat do tyzdna.. pozadovany efekt masky sa dostavi..takze hlavne trpezlivo 🙂

majmoska
21. júl 2017

@veronkarisko dobry den ako sa vola to mlieko prosim vas chcela by som vyskusat

majmoska
23. júl 2017

@veronkarisko dobry den ake pletove mlieko ako sa vola chcela bt som vyskusat

liviadanova
23. júl 2017

@veronkarisko Jeeej môj naj kamoš z Weledy! 😁 Tiež musím len samé chvály na túto vecičku napísať. Aj kosatcové krémy mám všetky odskúšané - denný, nočný aj hydratačný a tomu som aj zostala verná, keďže je vhodný na deň i noc.👍

@majmoska Je to čistiace mlieko 2v1, kúpiš cez weleda.sk alebo v DM. 😉

majmoska
24. júl 2017

Dakujem ste mila😚

julinka29
8. mar 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Ja mám dobré skúsenosti s ílovou maskou od Vichi. Objednávam si ju z notino. Samozrejme nemožete očakávať, že čierne bodyk zmiznú a zrazu budete mať krásne čistú pleť. Ale pleť je hladšia, čistejšia, napnutjšia. Rozdiel je vidieť i keď zázraky žiadna maska nerobí

eliska4
13. mar 2018

Ja som sa nedávno dočítala o čistení pelti zubnou pastou. Zmiešate bielu zubnú pastu s trochou sódy a čistou kefkou si vyčistíte pleť. A fakt je to celkom dobré. Len neviem čo to bude robiť pri pravidelnom používaní

zabka788
15. mar 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Mne na pleť robí dobre pleťová maska s kaolínom Od Ryoru

anulienkalenka
18. mar 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.
slnieckostanka
21. mar 2018

@anulienkalenka Tú si tiež kupujem, je naozaj výborná a hlavne účinky sú viditeľné

damoska
6. apr 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.
sonka1981
25. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

dobra je aj ta čierna pletovo peelingova maska od Garnier. Plet krasne vyčisti a vobec potom nie je červená

damoska
15. aug 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

@sonka1981 tiež použivam peelingovu masku garnier ako masku, davam si ju raz za 14 dni. Plet je po nej svieža a čistá

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz