Ahojte, máte skúsenosti s čiernou maskou? Ma to naozaj také účinky ako všade reklamuju?
Urcite nie.
Ja som ju tiež mala lebo mma velmi rozšírené hnusné čierne póry.. a stále som niečo v drogérii aj v lekárni kupovala a nist.....asi týždeň aj niečo používam z Weledy pleťové mlieko a mam taku uzasnu pleť 🙏 póry úplne stiahnuté, skoro neviditeľné😉 je trosku drahšie ale akoze wow. Na to som si do objednala aj kosatcovy krém. Nejdme robiť reklamu, ale fakt som uzasnuta. Aj mm si všimol že mám výrazne krajsiu pleť a to je už čo povedať😂😂😂
Ziadna maska nevycisti pory tak ako ked sa mechanicky vytlacia, sice na oko to moze vyzerat fajn aj ked sa pouzije stahujuca pletova voda. Niektore pory su dost hlboke a niekedy sa na poprvy krat ani vytlacenim uplne nevycisti.
Cierne bodky su smrrrrt. 😀 Zbavit sa ich je drina a vzdy sa rychlo vratia! ☹ Celkom som si ale oblubila cokoladovy peeling od Lady Stella. Je pre mna super, ze je aj na plet, aj na telo a tak nejako tie cierne bodky spolu s odumretou kozou idu prec. Len tak pekne vonia, ze mam vzdy chut na naozajstnu cokoladu. 😀
Cierne bodky podla mna najlepsie idu von ked sa vytlacia, preto je podla mna dolezite chodit na pravidelne cistenie pleti a podobne. Peelingy su fajn ale nezarucuju pomaly nic a ich efekt je castokrat precenovany.
Táto maska mne pomáha veľmi. Na materskej mi neostávajú peniažky na čistenie u kozmeticky a toto je super riešenie. Každý druhý alebo tretí deň ju používam preventívne a problém s čiernymi bodkami prešiel. A to som ich niekedy už mala opuchnuté a bolestivé
@veronkarisko môžeš mi prosím ta to Weledy pleťove mlieko odfotiť?a kde to dostať kupiť?
@zaraaa kúpila som yo na weleda.sk ale majú to tuším aj v dm
Ahoj myslíš tu čiernu masku tu z USA či odkiaľ to je ? Ak hej/minule to bolo u nás v telke a je to úplne na h.vno.... Sorry za výraz..
@veronkarisko dakujem za pomoc,pojdem pozrieť
Dikčo baby za odpovede, každopádne som tomu ani ja nedávala žiadne nádeje tak som si to objednala z Ali za pár centov, keď už tak nech neplačem za 30€ :D
@klaudi2808 ahoj akú používaš?
@genesis111 a výsledky?
Výsledky 0b. Nezaberá vôbec ...
@adaadela Ahoj, ja pouzivam original znacku Pilaten, kupis napr. na https://cierna-maska.sk/ ... U znamych som sa stretla aj s domacou vyrobou, ale prislo mi celkom zvlastne doma miesat lepidlo s uhlim proti hnacke 🙂 obzvlast ked v tych co kupis original su este upokojujuce rastlinne vytazky.
Ahoj masku pouzivam 4 mesiace a je dobra. Plet si musi zvyknut preto ju treba pouzivat aspon 1 krat do tyzdna.. pozadovany efekt masky sa dostavi..takze hlavne trpezlivo 🙂
@veronkarisko dobry den ako sa vola to mlieko prosim vas chcela by som vyskusat
@veronkarisko dobry den ake pletove mlieko ako sa vola chcela bt som vyskusat
@veronkarisko Jeeej môj naj kamoš z Weledy! 😁 Tiež musím len samé chvály na túto vecičku napísať. Aj kosatcové krémy mám všetky odskúšané - denný, nočný aj hydratačný a tomu som aj zostala verná, keďže je vhodný na deň i noc.👍
@majmoska Je to čistiace mlieko 2v1, kúpiš cez weleda.sk alebo v DM. 😉
Dakujem ste mila😚
Ja mám dobré skúsenosti s ílovou maskou od Vichi. Objednávam si ju z notino. Samozrejme nemožete očakávať, že čierne bodyk zmiznú a zrazu budete mať krásne čistú pleť. Ale pleť je hladšia, čistejšia, napnutjšia. Rozdiel je vidieť i keď zázraky žiadna maska nerobí
Ja som sa nedávno dočítala o čistení pelti zubnou pastou. Zmiešate bielu zubnú pastu s trochou sódy a čistou kefkou si vyčistíte pleť. A fakt je to celkom dobré. Len neviem čo to bude robiť pri pravidelnom používaní
Mne na pleť robí dobre pleťová maska s kaolínom Od Ryoru
Táto je výborná https://www.notino.sk/loreal-paris/pure-clay-detox-mask/
@anulienkalenka Tú si tiež kupujem, je naozaj výborná a hlavne účinky sú viditeľné
ja mám tuto a nemožem si j vynachvaliť https://www.notino.sk/pilaten/black-head-cierna-zlupovacia-maska/
dobra je aj ta čierna pletovo peelingova maska od Garnier. Plet krasne vyčisti a vobec potom nie je červená
@sonka1981 tiež použivam peelingovu masku garnier ako masku, davam si ju raz za 14 dni. Plet je po nej svieža a čistá
Nemá. 🙂 Nehovorím, že to trochu neprečistí póry, ale superzázračné vyskakovanie čiernych bodiek žiaľ nečakaj.