Ahojte ženy 🙂 Mám takú menšiu otázočku : na ľavej bradavke som včera spozorovala malú bodku, ktorá dosť bolí :/ dnes je už čierna :/ Stretli ste sa s tým niekedy ??? Všimla som si na iných stránkach, že viac žien sa na to pýtalo, ale žiadnu odpoveď som nenašla a dosť ma to znepokojuje :/
Ďakujem za odpoveď.
Nie, uhor to určite nie je. Je to trošku väčšie, pohybuje sa to ale je to ako keby prirastené.
Kliest?
Nie, ani kliešť. Nepohybuje sa to takým spôsobom, ale je to ako taký výrastok kože alebo ja neviem ...
no ja som tam mala nie čiernu, ale bielu bodku ..... teda väčšiu, bolela zo začiatku ..... a bol to podkožný tuk .... tiež som sa zľakla .... tak mi ju doktorka prepichla ... to bolo srandy kopec v ambulancii ..... toto riešiť ... ale našťastie, že len to ...
ja som mavala tiez problemy s bradavkami , hlavne ked som ich mala suche a potom sa mi zadrela ta prasknuta koza, vtedy sa mi robili take cierne akoby chrasticky na tej novej jemnej kozi, ked som zacala poriadne mastit tak sa to velmi zlepsilo, pouzivala som Bepanthen, super premastil a netreba ho zmyvat pred kojenim
Ďakujem za odpovede 🙂 nakoniec mi to odpadlo 🙂
Tak to bolo asi to co som napisala🙂
Nebude to len obyčajný uhor?