Ahojte, práve som si všimla, že sa mi na znamienku (malé cca 3 mm) vytvorila maličká čierna bodka. Neviete čo to môže byť? Strašne stresujem pri takýchto veciach.
@cocolino234 na hrudi...áno najradšej by som šla okamžite ale žiaľ musím počkať po sviatkoch
kožná dr je v skupina Zdravotnici na mk, ale ako ti tu radia , treba ísť na kožné, výmenný lístok nepotrebuješ
@cocolino234 dakujem velmi pekne 🙂 pokusim sa nezblaznit sa dovtedy
@xiaomi_ dakujem pekne, pozriem to
Urcite pre istotu skontrolovat,ale zbytocne nestresovat.Ja mam milion znamienok, vselijako vyzerajucich aj take ako opisujete a je v poriadku.
@lulu0123 naozaj? s čiernou bodkou? trošku mi kameň spadol zo srdca, ja som hrozný streser...pôjdem to určite skontrolovať len musím nejako cez sviatky vydržať :(
Ja som takto utekala so znamienkom čo mám roky lebo mi na ňom zrazu v strede vyrašila čierna bodka. A kožná keď zdvihla hlavu od toho mikroskopu či čo to má, že to vám tam začína rásť chlp 😅😄 no naozaj to tak najprv vôbec nevyzeralo. Nestresuj sa hneď a po sviatkoch sa objednaj ku kožnej.
@nikpa 😀😀 pobavila si ma teraz a zaroven ukludnila …dakujem, skusim nepanikarit …lebo tiez si neviem predstavit ze toto by mohol byt chlp 😀
Zatial neblaznit, u mna to bol iba pigment. Tiez som myslela, ze co mam. Takze ber to tak, ze musis na kontrolu a dat to mrknut
@kiki68 dakujem krasne, uz som sa trochu upokojila, nechcem stresovat cez sviatky, aj tak s tym nic nespravim 🙂