Stalo sa niekomu ze ste mali takúto slabú čiarku na domácom atg teste? Spodný je synov vrchní môj. Robený včera ked som mala celý deň vysokú teplotu a strašnú bolest hlavy. No dnes žiadny príznak. Tak neviem ci je pozit ci nie. Obj na pcr som len ma zaujíma ci to niekto takto mal. Ďakujem
@katkapalo1 oba sú pozitívne, aj slabukinka čiarka znamená pozitivitu. Záleží od "množstva" vírusu, ktorý máš v tele.
@lucinika Ďakujem 🙂len nechápem ze včera horúčka celý deň do 39 bolest hlavy strašná a dnes fungujem úplne bez obmedzení. Ale tak zas som rada ze mi nieje zle ako včera len pcr dúfam ze bude pozit. Nech mam pokoj s papierom
@katkapalo1 ahoj my tak isto dcérka silnejšiu ja úplne slabú čiarku. Príznaky som mala teda 3 dni a poriadne som sa zapotila 😂 dcérka 3 dni vysoké teploty. A včera PCR vyšiel pozit.
@katkapalo1 My sme si robili testy včera. Synov (2,5 r.) je pozitívny, môj negatívny. Ja som bola a stále som bez príznakov, cítim sa ok. Syn mal včera zvýšenú teplotu a bol unavený. Dnes už bez teploty, iba slabo soplí a sem-tam zakašle.. a pritom mal také silné čiarky 🤷♀️
@miusienka aj môj syn chvalabohu jeden deň a noc teplota okolo 38 a bolela ho hlávka ale už je OK tiež sa už cíti dobre a ja iba jeden deň no tak sa aj kus obávam aby ešte niečo neprišlo ale tak dúfam ze už nie. Inak muž s nami doma stále negat
áno, syn mal...pcr pozit. , manžel čiarka po limite lebo som zabudla vyhodiť a za 2 dni už svietil ako neónka