Čiarka na domácom Covid teste

katkapalo1
9. feb 2022

Stalo sa niekomu ze ste mali takúto slabú čiarku na domácom atg teste? Spodný je synov vrchní môj. Robený včera ked som mala celý deň vysokú teplotu a strašnú bolest hlavy. No dnes žiadny príznak. Tak neviem ci je pozit ci nie. Obj na pcr som len ma zaujíma ci to niekto takto mal. Ďakujem

bagre
9. feb 2022

áno, syn mal...pcr pozit. , manžel čiarka po limite lebo som zabudla vyhodiť a za 2 dni už svietil ako neónka

lucinika
9. feb 2022

@katkapalo1 oba sú pozitívne, aj slabukinka čiarka znamená pozitivitu. Záleží od "množstva" vírusu, ktorý máš v tele.

katkapalo1
autor
9. feb 2022

@lucinika Ďakujem 🙂len nechápem ze včera horúčka celý deň do 39 bolest hlavy strašná a dnes fungujem úplne bez obmedzení. Ale tak zas som rada ze mi nieje zle ako včera len pcr dúfam ze bude pozit. Nech mam pokoj s papierom

lucianne
9. feb 2022

@katkapalo1 ahoj my tak isto dcérka silnejšiu ja úplne slabú čiarku. Príznaky som mala teda 3 dni a poriadne som sa zapotila 😂 dcérka 3 dni vysoké teploty. A včera PCR vyšiel pozit.

miusienka
9. feb 2022

@katkapalo1 My sme si robili testy včera. Synov (2,5 r.) je pozitívny, môj negatívny. Ja som bola a stále som bez príznakov, cítim sa ok. Syn mal včera zvýšenú teplotu a bol unavený. Dnes už bez teploty, iba slabo soplí a sem-tam zakašle.. a pritom mal také silné čiarky 🤷‍♀️

katkapalo1
autor
9. feb 2022

@miusienka aj môj syn chvalabohu jeden deň a noc teplota okolo 38 a bolela ho hlávka ale už je OK tiež sa už cíti dobre a ja iba jeden deň no tak sa aj kus obávam aby ešte niečo neprišlo ale tak dúfam ze už nie. Inak muž s nami doma stále negat