Chytím chorobu od kamarátky?

30. nov 2023

Vcera som bola s kamoskou na kave.vecer mi pisala ze vracia a hnackuje.urcite uz poobede bola chora ale este nemala priznaky.zial som ma take nachylna a zvyknem sa od ludi nakazit.my sme sa aj objali aj ruky podali sedeli blizko pri sebe takze kontakt tam bol.dokedy asi mozem cakat ze to tiez chytim?buduci utorom mam dolezite stretnutie.nemala by som tam chybat.no nerada by som tam niekoho nakazila.nema niekto skusenost do akeho casu od kontaktu prisla nakaza a kedy sa uz memusim obavat?

magic08
30. nov 2023

zalezi od virusu - do 24 hodin alebo aj tri dni... mozno aj dlhsie

monillia
30. nov 2023

Myslím, že ak ti do utorka nebude nič, tak ťa nenakazila

dzulli1980
30. nov 2023

Pri týchto črevných virózach 24 - 48 hodín.

pimpa12
30. nov 2023

Pri črevných virozach je veľmi rýchli nástup a často aj veľmi rýchle odoznenie choroby, ak dodrziavas správnu diétu. Nákaza sa prejaví Max do 48 hodín a trvá 1 -3 dni ak užívaš probiotiká, dietujes, hydratujes telo, oddychujes. Záleží samozrejme aj od veku a telesnej kondície.

scila
30. nov 2023

Treba si dať marhulovicu (slivovicu alebo niečo podobné). Možno to pomôže.

vakatko
30. nov 2023

Daj si pár surových cesnakov a pridaj bylinky do jedla, oregano, tymián, kurkuma ..

deti95060810
30. nov 2023

48 hod.

juliet86
30. nov 2023

vydezinfikuj ruky klucr penazenku mobil klucky. daj si horucu sprchu. jednu slivku a dufaj. vela stastia. a oblecenie do pracky na 60

saxana000
30. nov 2023

Nasad.probiotika na veveru cesnakove topenicky a.ak sa.do nedele nic neudeje si za vodou