Vcera som bola s kamoskou na kave.vecer mi pisala ze vracia a hnackuje.urcite uz poobede bola chora ale este nemala priznaky.zial som ma take nachylna a zvyknem sa od ludi nakazit.my sme sa aj objali aj ruky podali sedeli blizko pri sebe takze kontakt tam bol.dokedy asi mozem cakat ze to tiez chytim?buduci utorom mam dolezite stretnutie.nemala by som tam chybat.no nerada by som tam niekoho nakazila.nema niekto skusenost do akeho casu od kontaktu prisla nakaza a kedy sa uz memusim obavat?
Myslím, že ak ti do utorka nebude nič, tak ťa nenakazila
Pri týchto črevných virózach 24 - 48 hodín.
Pri črevných virozach je veľmi rýchli nástup a často aj veľmi rýchle odoznenie choroby, ak dodrziavas správnu diétu. Nákaza sa prejaví Max do 48 hodín a trvá 1 -3 dni ak užívaš probiotiká, dietujes, hydratujes telo, oddychujes. Záleží samozrejme aj od veku a telesnej kondície.
Treba si dať marhulovicu (slivovicu alebo niečo podobné). Možno to pomôže.
Daj si pár surových cesnakov a pridaj bylinky do jedla, oregano, tymián, kurkuma ..
48 hod.
vydezinfikuj ruky klucr penazenku mobil klucky. daj si horucu sprchu. jednu slivku a dufaj. vela stastia. a oblecenie do pracky na 60
Nasad.probiotika na veveru cesnakove topenicky a.ak sa.do nedele nic neudeje si za vodou
zalezi od virusu - do 24 hodin alebo aj tri dni... mozno aj dlhsie