Ludia poradte mi.chytila.som kiahne od dcery presne po 2 tyzdnoch od piatkui zacal vysyp najprv vo vlasoch ten uz je teraz masivny nemam snad centimeter hrudnika ani chrbta bez vyrazky. Negrcam neodpadavam teplota plus minus v norme.uzliny dost zvacsene ale da sa to prezit
Co je najhorsie je to neskutocne svrbenie.
dnes som bola na pohotovosti aspon pre dithiaden ale absolutne nezabral.kupem sa hypermangane natieram tantum verde kazdu chvilu sprcha...ja zosaliem jak to svrbi..to dokedy este moze trvat?kto prekonal kiahne v dospelosti kolko trvali?a co este ste si davali?
Našej vnučke teraz dala lekárka na kiahne kvapky fenistyl aj masť Fenistyl a super.
Moja sestra mala už ako dospelá a jediné čo jej zabralo a pomohlo bol starý dobrý tekutý púder... Povedala mi to tohto roku, keď mali moje deti kiahne a ozaj aj malému jedine ten púder pomohol od svrbenia.
Kazdu chvilu sprcha?? To by ma koza svrbela aj bez kiahni. Inak kamoskinmu rocnemu synovi zabralo na skrabanie Fenistil kvapky. Potlaca burlive imunitne reakcie, vedlajsim ucinkom je spavost. Neviem, ci dospelemu sa davaju...
Kúpeľ v Hypermangane 1x denne a potierať Betadine kľudne aj 2-3x denne, áno pri svrbenie Dithiaden alebo Fenistil. Sprcha tak často vôbec, to máš potom stále vlhké. Nám práve naopak lekárka neodporúča púder, lebo to vraj pod ním kvasi a spomaľuje sa honenie.
Prve 2 dni radia nekupat,bude to este viac svrbiet.potierat Betadinom,zabrani svrbeniu