Chýbajúca časť mihalníc - dôvod?

banderaska29
1. mar 2020

Zdravím Vás damy
Dnes som si všimla, že mi chýba časť mihalníc. Nedokážem si vysvetliť dôvod, dosť ma to zaskočilo. Včera som to ešte nemala. Nemám a ani som nemala zápal v oku. Špirálu použivam denne no poctivo sa Každý večer odlicujem. Môžete mi prosím povedať co toto mohlo spôsobiť? Mate s tým niektorá skúsenosť?
Pred dvoma týždňami som bola v narkóze, to je jediné, čo mi napadlo ze môže mať dosah... Ďakujem Vám.

sunny8
1. mar 2020

Toto aj ja mám občas a tiež neviem z čoho 🤷

moonlight1210
2. mar 2020

@banderaska29 mihalnice rastu a vypadavaju. A zas rastu nove. Tentoraz ti vypadlo asi par mihalnic na jednom mieste. Ak by ti zacali padat takto dalsie naraz, bol by to problem. No toto bude skor nahoda.
Ale ak chces, skus na nejaku dobu nahradit maskaru radsej hrubsou tmavou linkou (aby ostal zachovany opticky efekt). A na mihalnice si davat nieco posilnujuce. Nejaky olejcek. Daj im oddych od malovania a odlicovania.

janett_332
2. mar 2020

Ja by som povedala, že ti dorastú. Možno by bolo fajn používať špirálu menej alebo nejaku vyživovaciu, aby si ešte viac podporila ich rast

dorotka343
4. okt 2024

Ja som 36 tyzdni a dnes som si isla dat po roku spiralu a zistila dom ze mam uplne kratucke mihalnice a neviem preco

mandarinka555
5. okt 2024

@banderaska29 Oni dorastú...stále vypadávajú a rastú nám nové, neboj,,,bude to len chvíľa😉