Zdravim, moj zubar mi vytrhol zub "mudrosti",urobil ct ci mi tam nieco nezostalo a odisla som domov so slovami vsetko v poriadku nic tam nezostalo.Druhy den som opuchla neuveritelne opuchla.Iny zubar mi urobil snimok a povedal ze tam mam koren ze ho treba vybrat. Skoncila som v nemocnici na antibiotikach a ten koren mi museli operacne odstranit.5 den som v nemocnici
Co by ste tomu zubarovi urobili? Mam chut ho udat
Urad pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou.
@lulu202411 nepises, ci ti tu osmicku trhal zubny chirurg. Bezni zubari ich uz totiz nezvyknu trhat (aspon nova skola). Mozno si na to ten tvoj stomatolog trufol a nezvladol to. Mal ho dopredu zrengenovany, aby videl korene? Inac stomatologicka kam chodim ja, ma zmluvu so zubnym chirurgom, ktory chodi k nej jeden den v tyzdni a robi tieto zakroky a plati sa napriklad na extrakciu osmicky 100 €.
Platila si nieco?
@filipal 100€?????? Už nevedia,čo sa dieru v hube pýtať,debilove
to je sila.este to skontroluje a aj tak to tam nechal 😠 tiez by som ho udala a este by som mu sla osobne podakovat ...inak sto eur za trhanie jedneho zuba je dost 😖
To je chuj,,,vytrhne zub a koren tam necha co bol na...bani??? Bud nech robi poradne alebo vobec ani cent bych mu nedala.
On je chirurg robí tieto zakroky vseliake a platila som 54 eur no mam v plane si ich vypytat nazad
@lulu202411 aj zdravotnu starostlivost je mozné reklamovat. Mne odpadla keramicka korunka v zaruke a spravila mi to v zaruke....ale tak neviem ako je to s korenom - kazdopadne by som kontaktovala zubara čo ti to robil na pokec.
@lulu202411 po odchode z nemocnice by smerovala moja prva cesta do jeho ambulancie. Musela by som sa velmi zdrzat toho, aby som ho neoplula. Pytala by som si ten ct snimok ukazat, ci nasnimali spravny zub a pytala naspat peniaze za zakrok.
@lulu202411 A môžem sa spýtať, ktorý to bol zubár? Nechodíš náhodou do Šurian? Lebo ja áno, a tiež mám ísť na extrakciu dvoch osmičiek.... 😅
Môžeš aj do IP, ďakujem 😉
Ano, korunku aj mne urobili novu, ked mi prva do tyzdna odpadla. Zadarmo.
ak to bol chirurg a mal snimok, tak je fat cudne, ze nevidel koren, ved oni si to musia detailne odsnimkovat. Niekedy su tie korene komplikovane, vselijako sa krutia, krizia. Osmicka je vobec komplikovana.
Tak bola som dnes za panom doktorom aby mi vratil peniaze, najskôr protestoval ze to je normalne ze to sa tak robi a mala som pockat do pondelku (v stredu trhal)a on by ho vybral ibaze som bola nenormalne opuchnuta a riskovat ze sa mi nieco stane ...to urcite a este som nemohla otvorit usta to by mi musel sánku zlomit preto ma aj operovali za uspatia...ale nakoniec vratil peniaze tak mal stastie inak by som ho udala
Jaj a ten koren co mi tam nechal zatlacil az dolu neviem kam
Lulu - to čo bolo za debila? Čo ako sa robí? Že sa tam nechá koreň? Mne moja zubárka vytrhla zub múdrosti a nemala som vôbec žiadne ťažkosti. Ty si bola u paka.
@lulu202411 moje... je mi smutno ked to citam a viem si predstavit ake to bolo neprijemne. problemy so zubami to je asi to najhorsie.. Ale bude dobre!! 🙂))
stane sa... je to jedna z komplikacii, chvalabohu, ze sa to podarilo vybrat. Kazdopadne aj ked neprijemne, je to stale lepsie ako znamy, ktoremu aby sa uistil ci vybral vsetko, pretrhol sankovy nerv a neciti si polku jazyka, brady a dasien alebo naopak citi slehy ako od elektrickeho prudu - a to ma na vzdy. Sudit sa neda, lebo aj to je jedna zo znamych komplikacii ako pri kazdom chirurgickom zakroku 😒
Dobrý deň.. mám tiež jeden problém, ktorý nastal teraz v piatok 24.02.2017
Bola som u zubára a na umŕtvenie ďasna použil injekciu, ktorú mi nechtiac vpichol aj do jazyka aj do ďasna.. Ďasná aj líce mi normálne odpuchli, to je v poriadku..ale prešiel 4. deň a ja si necítim polovicu jazyka. Písala som inému zubárovi a on mi napísal, že toto stŕpnutie môže trvať dva týždne až pol roka, kým sa mi to dá do poriadku, ak trafil nerv..Lenže ja nevydržím skoro nič necítiť tak dlho a keď som svojmu zubárovi povedala, že mi trafil aj jazyk tak ani nič neodpovedal, pôsobil ako keby to tak malo byť a ja mám teraz strach, či ešte sa mi chuť vráti, alebo čo mám s tým robiť teraz :(
@leytann zial, s tym ti aktualne nik nepomoze, musis len cakat, urychlit sa to zial neda = odporucam ti brat vela vitaminu B, najma B1, teda tyamin, ten pomaha regenerovat nervy. Dokonca za to ani zubar nemoze, to, ze sa injekcia zavedie trochu mimo, je ocakavana komplikacia a moze sa stat uplne kazdemu = kazdy z nas je iny a tu ide o milimetriky. Ja si inak z toho dovodu nenechavam pichat injekcie pokial to nie je vyslovene nutne (trhanie zubov, vyberanie nervov), vrtanie vydrzim, aj ked je hlboke, je to len par minut aj tak. Zubarka mi povedala, ze ona si nechava zuby robit tak isto, tiez nechce riskovat (aj ked riziko je pomerne male) zavedenie injekcie mimo.
By som sa mu isto bola ,,podakovat " za vyborny zakrok a urobila mu zlu reklamu