Ahojte, chýba mi horna jednotka rozmýšľam nad implantátom. Kto ma skúsenosti píšte. Nejaky odborník z Prešova s kym mate skúsenosti. Ďakujem 🙂
Môžete mať aj mostík. 🙂 Zbrúsi sa druhá jednotka, dvojka vedľa chýbajúcej jednotky a chýbajúca jednotka sa nahradí. 🙂
A takto, viete cenu implantátu? Je to riadna pálka...
Určite si daj, ja mám dva už rok, nebolelo skoro vôbec a teraz ani neviem, že ich mám
@dzt asi podľa toho kde, mne robil implantolog v Trnave, prístup perfektny aj sestričky aj lekár, bolesť minimálna, ešte mi museli prerábať jeden zub, lebo sa mi posunul chrup, úplne bez problémov všetko, žiaden zápal, vôbec nič, aj som normálne pila aj jedla teda síce len kaše, ale bolesť žiadna, veľmi šikovný ozaj
@pavla013 netreba sa báť, ono to vyzerá hrozne, to sa všetci boja, mne sám doktor povedal, že 90%ľudí mu povie po operacii, že vôbec nečakali, že to neboli, len ten nezvyk, že tie kliny sú v tej puse zrazu, to je jedine také čudné, ja som ani jednu tabletku od bolesti nejedla, len ATB čo mi on dal týždeň
Ja mam uz implantat cca 20 rokov predna dvojka, a nemenila by som. Mne ten zub jednoducho nenarastol a tiez som si nechcela davat zbrusovat dva zdrave vedlajšie zuby. Ono riziko je pri akomkokvek zakroku, takisto ani mostik nemisia dobre spravit.
mne mostík vydržal necelých 10 rokov. a zuby okolo sa doničili takže už nie je na čo ďalší zachytiť. pôvodný "lep" na ktorom to držalo prestal držať a na novom už držať nechceli + zuby pôvodné zbrúsené do katastrofálneho stavu ako mi nový zubár povedal.
Daj si implantát. Načo obrusovat vedlajsie zdravé zuby..
@ivankamirka takisto nemam vôbec jednotku zatiaľ to mam upravene že dvojku mam k druhej jednotke a doformovanu aby to vyzeralo ako jednotka čiže musí sa tam najprv urobiť miesto aby som ju tam mohla mať čiže potrebujem strojcek, je to preto ze uz to mam dlhšie takto a začínam mi to všetko odchádzať vtedy som nemohla nič veľmi riešiť keďže som nemala ešte 18 a lekari odporúčali take riešenie tak som to mala takto doteraz
@pavla013 syn nosil strojček od 9rokov, 3x sa mu pokúsili chirurgický vytiahnuť, pre implantát by museli odstrániť zub z ďasná, syn už nechce dať rezať, preto sme to riešili takto, po pár rokoch sa uvidí ako sa rozhodne 🙂
AJ ja mam 2 implantaty,nakolko v tehotenstve son prisla o 2 zuby. Vobec to nebolelo a som velmi spokojna.
@kozova87 prosim vas a farba implantatov vam sadla ? Po case nevidno rozdiel vo farebnosti medzi vasimi vlastnymi zubami a implantatmi? Dakujem🙂
@pavla013 možno by stačila aj korunka, respektíve mostík, zbrusia ti zuby okolo jednotky a nasadia spojene korunky na tri zuby... je to lacnejšie ako implantát