Ahojte, keď som bola tehotná, začala som mať hroznú chuť na sladké. Myslela som, že po pôrode to prejde, ale stále je to tak. Stalo sa to aj Vám? Ako ste s tým bojovali?
Ja ti asi nepomôžem chuť na sladké som mala odjakživa počas tehotenstva nonstop zjem keksíky a minimálne polku čokolády denne, keď nemám svoj prísun sladkého som trošku viac nervna, vždy si tak poviem dnes to vydržím, vždy to ostalo pri jednom dni a na druhý som zjedla raz toľko tak radšej sa nepokusam a doprajem si každý deň radšej si zacvicim ako sa terorizovat :D
Ja by som prvé kvôli tomu chcela byť nonstop tehotná, lebo mi nič nechutilo a jedla som strašne málo a malé porcie. Teraz je to čistá katastrofa
Chýba vitamín C (najlepšie prírodný)
ja zjem sladkeho vela cez den, tiez viac, ked som v strese..snazila som sa to oklamat ovocim, jogurtom s vlockami, ale nic nepomaha, cokolada a ine veci musia byt
Ako dlho si po porode?
Vsetko je v hlave si zapamataj,ked si poviem ze nie tak nie a moze mi ponukat kto chce co chce 😉
Takze sa zatni a vydrz.
Myslím, že treba doplniť chrom
Keď mám chuť na niečo sladké, väčšinou (občas nie) si uvedomujem, že cítim smäd (skúste sa na to zamerať a dlhšie sledovať, či aj u vás je to snáď takto... ). Vtedy je pre mňa ideálne, keď si dám vodu s citrónovou šťavou (niekedy polovicu a niekedy aj jeden celý citrón). Dosť dobre to funguje, časom si telo zvykne a myseľ tiež, že citrónová voda zaženie túto chuť... Pijem to denne, je to podľa mňa výborný spôsob ako zahnať chuť na sladké, smäd, mať zdroj vitamínu C a podporíte aj pitný režim...
Sladkosti nie sú len o váhe... Vyhýbam sa sladkostiam, lebo mi to oslabuje imunitu, potom sa mi robia afty a herpesy.
Preto ich kupujem úplne výnimočne, keď dcéra dranká, zvyčajne v množstve, ktoré akurát skonzumuje.
sladké? len to nie z toho sa neskutočne priberá....známa tak po pôrode pribrala 10 kg, vďaka tomu že jedla každý deň sladkosti....
skor mgnezium ti chyba ako vit c
Nieco telu chyba.Magnezium alebo chrom.Skuste pogooglit.
@jaja23 ahoj, ja kým som výlučne kojila, som sa nevedela doslova ovládať a jedla som minimálne 2 sladkosti denne, katastrofa, teraz je to lepšie, ale ešte stále tam chuť na sladké je....