Chuť chlóru v hrdle

damira90
23. nov 2023

Dobry večer chcem sa opýtať už asi 5 mesiacov mávam chlorovu chuť v hrdle. Hlienov mám málo obcas zakaslem, bola som aj chora aj zdravá. Sem tam kašlem ako na jesen..vsetci okolo mna. Len mám problém že cítim že keď oddrham ak viete čo myslím,akoby hlieny upravujem hrdlom mám v ústach chuť akoby chlóru. Alebo keď idete od zubára tá chuť. Mám pocit že to ide z tých mini hlienov z hrdla. Nikdy som to nemala taký smrad alebo hlieny.. nestretli ste sa stým.? Dr mi vždy povedala len ze či mám hrdlo ok alebo zapálené. Na tu chuť nepovedala nič. Neviete čo to môže byť? Mandle hrdlo alebo hlieny? Streptokoka nemám robili vytery...

aurinia
23. nov 2023

@damira90 treba si dať skontrolovať zuby a tráviacu sustavu....

marianarem
24. nov 2023

@damira90 Isla by som na vyter, mozes mat nejaku bakteriu premnozenu.

damira90
autor
24. nov 2023

@marianarem brali mi krv aj vytery stolicu moc ..nemám helikobaktera stafyka ani strepktoka vraj nič. Zub to nieje. Ale mam neustále jemné hlieny ja sa obávam ci to oni tak :"nevonaju: ja ich mam skoro zakazdym.. ale ako keby chlor z bazéna od zubarky také dezinfekciu cítim reku ci sa vám to nestalo. Uzliny mam ôk vraj mandle ok. Ja už neviem čo stým :/

damira90
autor
24. nov 2023

Snáď sa to nestalo nikomu a nevyrezali mandle. Lebo co čítam tak aj mandle vraj sú ale ja ich mam že normálne. Pravdepodobne to tie hlieny :/ občas aj v noci kašlem za úplne miniatúrny hlien

mergimar
24. nov 2023

@damira90 Napadlo ma, či nemáš náhodou mandľové kamene, tie by teoreticky mohli spôsobovať tú chlórovú chuť v ústach.

damira90
autor
24. nov 2023

@mergimar no toto je dobrý postreh, môže byt pôjdem krčnej asi. Aj to skúsim inak nevedela som o tom. Ďakujem vám. Vyskusam