Ahojte som 3mesiace po pôrode mlieko som stratila v piatom týždni a odvtedy som pribrala 7kg. Poraďte nieco zdravé ako schudnúť. Bola som liečenia na štítnu žľazu.a mam lieky na sinusovu tachykardiu rýchli tep
@lentila73 ahoj ja som rok po pôrode pribrala som 15 kíl 🙄 jem veľmi nepravidelne ako stíham. Popri dieťati aj práci zvyčajne pečivo..teraz som už vynechala práve to naahradzam napr uhorkou 🙂 ja mám tiež.kardio problémy čo.mi zakazuje cvičiť môžem len mierne posilňovať doporučene mi bolo dlhé prechádzky z.kocikom aj dve hodinky vkuse naj do mierneho kopca a z.kopca....len toľko času nazvyš nemám ..keď príde.leto.a.den sa predĺži bude to.lahsie.zvladnutelne....v každom.pripade znížiť príjem kalórií a zvýšiť výdaj to je celé kúzlo.... preklad : Cica nežer ..:D bez urážky len vtipkujem
Babulky ja som výživový poradca ak by niekto náhodou. Ja som 1 rok po pôrode cez tehu som pribrala 15kg a za 2 mesiace som dala dole 13kg... A to som len začala viac x za deň papať, zmenila životný štýl a postupne pridávam do jedálnička produkty Herbalife ❤️❤️
@lulila098 Herbalife je MLM sieť a tí, ktorí ho predávajú nie sú výživoví poradcovia, ale predajcovia. To sú holé fakty, očistené od eufemizmov 😉. Dietetiku som študovala, tak preto som sa pýtala. Celkom by ma zaujímalo, ako by si svoju odbornosť obhájila, keby sme sa nebavili o produktoch herbalife, ale mala by si vysvetliť napr. ako funguje metabolizmus, alebo hormonálny systém človeka. Ak to nevieš, tak nemôžeš byť výživový poradca. Lebo k tomu nevyhnutne musíš chápať, ako funguje ľudské telo, aby si mohla ľuďom radiť ako sa majú stravovať. Aj to je len ten najzákladnejší predpoklad, úplne elementárny. Potom je tam ešte x ďalších vecí, ktoré potrebuješ vedieť, aby si vedela problém komplexne vyhodnotiť. Takže nič v zlom, ale treba byť pravdivý v tom, čo robím.
Mozem sa spytat aky konkretny kurz robi vyzivovy poradca v herbalife? Ja som si robila kurz pre svoju potrebu (v australii) ale netrufala by som si davat rady druhym, ani by som nemohla.
Vyzivovy poradca je par rokov studium.
Zaklad 70% je strava zvysok pohyb a zdravy zivotny styl. Herbalife a ine k tomu nie su potrebne.nemyslim to v zlom.
@lavender273 80% strava a 20% pohyb 😉
Stretnime sa tak na pol ceste 😉
Skus si najst vyzivoveho poradcu a s nim prekonzultovat stravu, lebo pri chudnuti je podla mna 80% strava 🙂