Prešiel si niekto niečim takýmto a dostal sa z toho ? Opisem aspoň v skratke. Lebo na nevidím koniec tomuto všetkému. Už vidim všetko čierno.
Mám 33r a mám dve detičky. Pár rokov dozadu som mávala dosť bolesti brucha každý deň v tom istom čase a mieste a boli to strašne bolesti. Po endoskopii mi zistili Celiakiu , odvtedy dodrziavam 100%dietu , no moje trávenie sa akoby pokazilo o 1000%. Vždy mi je zle po niečom inom (neviem nikdy po com) dosť som schudla a ja sa už o seba bojim. Keď sa obliekam, alebo sa vidim v zrkadle pripadam si už ako kosť a koza(strsne b som chcela pribrať a to keď mi niekto povie že aká som chuda mi ešte pridáva na tom všetkom ) a keď sa takto vidim sa bojim že to bude už len horšie a horšie , že už mi nič nebude tráviť a ja budem len chudnúť až príde najhoršie a podobne😞
Jest mi chuti, praveze by som jedla , ale potom má kolko krat rozbolí brucho, taka tazoba v bruchu , cítim ako sa mi hýbe a nafukuje hrubé črevo v ľavom boku , cítim to aj po stolici ,aj take kŕče zvierave , kolko krat musím aj 2-3krat na wc aby mi dobre bolo. Na gastre som bola pred 2tyzdnami , robil mi znovu len hadicu do krku , iba čo videl bol nejaký reflux trochu a výsledky ostatne ešte len budú. No keď som mu povedala ze má Skorej problém s hrubým crevom mi povedal ze sa nedá všetko naraz , predpísal mi nejaké nápoje na prebratie , čo obsahujú mlieko (takze to ani nepijem radšej) a termin dal az na september … mame ísť aj na dovolenku a ja mam stresy čo tam budem robiť ked mi bude zle a čo tam budem jest a podobne… každý deň som sama s deckami do večera a som len v strachu že čo snimy ak sa mi niečo stane ,nechcem ich stresovať a ako si zavolám pomoc a pod. 😞
Prečo vlastne nepiješ tie nápoje, ktoré ti predpísal lekár?
Máš potvrdenú laktózovú intoleranciu alebo alergiu na BKM?
@pink_lady ja už mám pocit že som vylúčila všetko 😞 jem dokoliecka pár potravín aj sa bojim cokolvek nové jest, ovocie všetko sa bojim tak nejem 😏
@tanyan no vysla mi zvýšená intolerancia,ale len čo som sama spozorovala že keď som jedla napríklad korbace na druhy deň ráno som myslela že skončím v nemocnici keď som išla na wc 😏 tak sa to bojim
@pink_lady na uktrazvuk mám ísť v piatok a krvný obraz základný mi robili
Možno blbosť ale ja by som skúsila kvalitné probiotiká pretože až 80% zdravia je v črevách. Viem aj poradiť ktoré ak by bol záujem
krvny obraz, ultrazvuk brucha robili? skus iberogast, espumisan, vylucit drazdive ci nafukovacie jedla