Prosím vás stalo sa vám že keď ste schudli začali vám padať vlasy ?
-18kg/4 mesiace a extrémne padanie vlasov
@monillia normálne jem všetko - knedľa , hurky , vseeeetko ;) akurat vôbec nejem sladkosti a sladené vody
@juliavolna Áno, je to úplne normálne 🙂 18 kíl za 4 mesiace je dosť veľká zmena pre telo. Niekde som čítala, že vlasy zareagujú na zmenu v tele asi po 3 mesiacoch. Preto ženám začnú vypadávať vlasy väčšinou 3 mesiace po pôrode 🙂
@gabrielachochulka skúsim , mohla sa schudnutim zmeniť ?
@minka201 mne cca 2 mesiace po schudnuti , možno 2 a pol čiže by to sedelo … upravi sa to?
@juliavolna Časom sa to upraví, ale bude to ešte pár mesiacov trvať :/ Myslím, že to záleží aj na tom, koľko ešte plánuješ schudnúť.
Schudla si extrémne rýchlo, nie je to zdravé a môžeš si ublížiť. Máš narušené hormóny, na tvojom mieste by som oslovila vyzivovu poradkynu a nechudla tak drasticky.
@katjas8 4,5 kg za mesiac je veľa ? Aké hormóny byvaju narušené ?
@juliavolna zamerala by som sa na užívanie vitaminov ,pokiaľ máš v poriadku stitnu, ak nie doriešiť to
Z chudnutia isto nie dopln vitaminy sk. B. Nemala si covid za posledne 3 mesiace?
@renata1405 nemala , ale gyneko tvrdí že sa v tele mohli znížiť estrogény a vystúpiť testosteron a preto padajú vlasy
@juliavolna môže byť aj nedostatok zinku... skúste zinkorot.
@juliavolna také extrémne schudnutie bez príčiny, je dôvod N návštevu lekára a dúfať, ze to nebude vážna diagnóza...
@fireman666 bez príčiny ???? Ako to myslite
Tak píšete, ze normálne všetko jete, žiadna diéta,myslim,ze 18 kg za 4 mesiace schudnúť len tak, není normálne. Ale tak ja nie som. Lekár. každopádne sa s tym svojím poraďte.
@fireman666 ja chudnem - cielene 20kg musím dať dole ! Jem všetko ale porcie mám menšie 🙂 a po 19.30 nejem nič , čiže chudnem lebo každý deň pohyb + menšie porcie
@juliavolna veľmi záleží ako si sa k takému úbytku hmotnosti dopracovala.Ak to bola hladovka bez vyvazenych živín,tak áno môže to spôsobovať vypadávanie vlasov