Dievcata chudnem cca 2tyzdne..denne 10 000 krokov.. Snazim sa zdravo jest.. Vynechala som cukry a pečivo.. Vypijem 2.5litra vody denne.. Ale citim ze mam nizky tlak.. Pulz okolo 50 a tlak 110/60.. Sem tam zavrat.. Prejde to? Som obezna a 30kg za rok musi ist dole.. Len je neprijemne mat tak pomaly pulz.. A to ked lezim tak aj 46 mam.. Ale takto som mala ak oar rokov do zadu ked som schudla. Tak snad to prejde
Mate dostatok zeleza?
Ja som práveže extrémne chudá a tiež mám problém s nízkym tlakom a pulzom. Hlavne v noci sa na to budím a keď dlhšie ležím. Mne zatiaľ vždy pomohlo oprieť si nohy hore a niečo sladké si dať. Chápem, že s tým sladkým pri diéte to je asi ťažšie.
Tlak nemas velmi nizky. Pi mineralky. Maju viac soli a mineralov, moze ti to trochu upravit tlak. Pises,ze si obezna,tak bud rada,lebo taki maju vacsinou vysoky tlak. Drzim palce pri chudnuti. A daj si urobit EKG.
@dominik29 ahojik, môj muž má tiež taky nízky tep! Ale on užíva lieky, lebo je po infarkte! Takze ich užíva na spomalenie tepu, ja som zas opačný extrém! Tlak rovnako ako ty a tep aj cez 100 niekedy! Bola som na ekg, mala som vtedy 120 tep a Dr sa vyjadril, že mierna tachykardia 😉😉 tak ja už potom neviem!
@lenka2710 vysoký tep je vnútorný stres rychli,uponáhľani ľudia to tak majú.
@dominik29 pečivo či chlieb by som nevynechavala vôbec.Malo spánku privedie telo ku kolapsu stres je už len to, že si zmenila stravu a pridala pohyb
Dávaj si magnézium, zinok, mineralky
@matapo prečo tak málo spiš, ako fungujes?telo sa brani často chudnutiu pri malo spánku, lebo potrebuje energiu.
@dominik29 kľudni ludia mávajú nízky tlak, nízky tep netreba si merať tlak často a po spánku či v lahu.Sprav si dobrú masáž po osprchovani vysuchaj si nohy uterákom, čierny čaj, studenú sprchu.Bola by som opatrná netreba to prehanat či s pohybom, chudnutím.Malo výživného jedla tiež zníži tlak.
@stanulienkat ekg mam ok to som bola na jeseň
...mam rovnaky problem, velmi nizky tlak a tym ze som obmedzila stravu (velmi a razom) a aj som zacala cvicit, tak nevladzem (asi chyba energia) a tlak taky nizky az pomaly mdloby ☹ po cviceni super, chvilu fungujem uplne skvelo a potom prichadza strasna unava, ale teda v mojom pripade je to aj velky nedostatok spanku, snazim sa pracovat na tom spanku ale moc sa mi nedari, viem ze ja mam problem v tom spanku, dlhodobo spavam len 4-5 hodin denne takze u mna je tam pes zakopany ☹