Chronický zápal stredného ucha - pomohlo vám niečo prírodné?

1. feb 2023

Kočky poraďte tie, ktoré ste skúsili napríklad koloidné striebro kvapkať, alebo nejaké bylinky alebo...
Zápal mám chronický, stále sa opakuje, je na alergickom základe, čiže stále tekutina, hnis čo sa tvorí vnútri.
Predpisujú atb celkové aj lokálne, mala som už aj stipulu, pomohla, v tom uchu teraz zápal nemávam lebo si bubienok drží dierku a hnis vyteká, aj sa dobre ventiluje....aj som mala veľakrát prepichovaný bubienok.
Výtery- zlatý stafylokok.
Niečo účinné ak máte skúsenosť 🙏
Ďakujem.

stellarstar
1. feb 2023

Ja som mala v detstve a puberte stále zápaly stredného ucha. Bylinky ti tu nepomôžu, len atb. Skúsila by som posilniť imunitu zvnútra. Nejaký komplex imunita napr od jamieson multivitamín pre ženy alebo centrum pre ženy, keď chceš bylinky tak môžeš skúsiť schwedenbitter ale osobne negarantujem že pomôže

sojorez
1. feb 2023

Syn mal problemy, mal aj infekt aeruginoza, aspergilus- kedze bol malicky, tak pripadala do uvahy infuzna liecba atb v nemocnici,tak najprv sme mali naordinovane viackrat denne preplachy borovou vodou + vytieranie genciankou. U neho zabralo. Zlateho stafyla ma napr. dlhodobo v nose, davam kapucinku, hlivu, vitaminy, zinok a tak ho drzime pod kontrolou. Striebro ani grapefruitove kvapky nejak bez efektu.

autor
1. feb 2023

@sojorez dakujem a kapucinku davas lokalne do ucha alebo tinkturu na lyzicku?

autor
1. feb 2023

@stellarstar vitamínov beriem lopaty, prave Jamieson, uz dlhodobo a citim sa dobre, paradoxne covid ani chripku nedostanem, aj ked ostatni doma su chori. Len tie usi ma stvu. Nechcem stale brat antibiotika, to skodi imunite prave. Tak som dufala ze nieco snad ine niekomu pomohlo.

sojorez
1. feb 2023

Normalne oralne, ja ju mam v tobolkach, tinkturu syn nechcel. Ja po tych skusenostiach s usami som sa mu bala cokolvek davat do ucha, takze som davala iba tu borovu (trosku ju ohriat v dlani, aby nesposobila zavrate) striekackou a potom vatovou tycinkou gencianku.

iveetta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
superholka77
22. apr 2024

@sojorez Dobrý deň môžem sa opýtať presne akú ste mali borovú vodu a aj akú gencianku ? ďakujem

sojorez
26. apr 2024

@superholka77 Borovu vodu 3% z lekarne, biela flasticka s oranzovym znacenim a gencianka v hnedej sklenenej.

mira0611
26. apr 2024

Ahoj, syn mal neustale zapal ucha. Potom sme ho roky liecili, lebo sa mu zastavil vyvoj sluchu takze si vies predstavit.
Nam pomohol sinus nail med vyplachovac nosnych dutin s kombinaciou inhalatora a infaralampy.

superholka77
28. apr 2024

@sojorez Ďakujem a prosím koľko ste tej vody borovej dali do striekačky asi ml.? a striekli do ucha nechali vytiect a potom genčianka