Ahojte mala zvas niektora chronicky zapal slepeho čreva?
Ja bysom mala otazocku nasli mi na Mr chronicky zapal slepeho.creva kde sa aj zistili zvysene lynfaticke uzlini pri slepaku .ale mna vobec neboli pri slepaku mozno len.obcas trosku ma.zapichne.ato je.asi cele ja naopak mavam.strasne a silne krcovite bolesti vstrede brucha mala to niektora tiez tak ta bolest moze byt od slepaka lebo ja uz fakt neviem ato som uz absohovala viacoro visetreni ako napr gastro Ct sono a vsetko bolo.negativ az pokim som teraz nebola na Mr gde mi.zistili toho slepaka
@anieliks mňa tiež bolelo brucho v strede... mesiac ma posielali domov, že nie som akutny pripad... až kým neprasklo a boli z toho dve operácie a mala som známky septického šoku... ale to bolo už pred 23 rokmi, tak dúfajme že už majú lepšie sono a rtg. 😃
@beckynka89 prave toho sa obavam 😢
A este by som sa chcela spytat ako dlho ste mali bolesti brucha
@anieliks ja mam tiez bolesti od marca v pravom podbrusku, bola som na magnetickej, tam zistili len zrast, tak predpokladaju, ze to je z chronickeho zapalu slepaku, ale nikto mi to na 100% nepotvrdil. Neviem ani co robiť, gynekologicky spominala laparoskopiu ale ziadne odporucanie ani nič mi nedala, obvodný, že by to trebalo riešiť s brušnym chirurgom, ale tiez mi nedal ziadny vymenny listok na chirurgiu.😏
@anieliks cca 2 mesiace, ale presne si už nepamätám... ocino so mnou chodil po doktoroch, ale nič nezistili. Až keď som skončila s horúčkou a zvracaním, tak ma už brali rovno na sálu. Ale už bolo prasknuté.
@beckynka89 . 😱 dnesny lekari aky su len ohladoplni .. prave sa toho bojim aja lebo to neriesia ahlavna vec ze na Mr sa zistilo to.co.sa zistilo a nikto nic proste jednym.slovom.ma odbili mozno.asi.cakaju.na.to.kedy to pride do takej.fazy gde to praskne ich to vobec.nezaujima ze vas to boli .
@simonka2000 dnesne zdravotnicvo . Tak ako aja uz mam rok apol bolesti brucha a na Mr sa mi.zistilo chronicky zapal slepaku . A chirurg jednozncne ma odbil.ze vraj podla neho.niesom chirurgicky pacient tak ako. Neviem na koho sa mam obratit
@anieliks skúste s tým ísť na gynekológiu, bežne sa robí aj diagnostická laparoskopia, aby sa zistilo, čo spôsobuje bolesti.
@anieliks tak dovolím si nesúhlasiť, keďže moja priateľka mala minulý rok silný zápal žlčníka a chirurg bol tak empatický a milý, že síce chcela ísť domov ale on jej to proste neodporučil a resp. ani nejako nedovolil a to dosť protestovala, ale proste chcel ju mať pod dohľadom tak ju to stálo týždenný pobyt v nemocnici a keď prišla po 8 mesiacoch na kontrolu sa jej ten istý lekár spýtal kde bola dovtedy, že to už dávno malo byť vonku, čiže záleží asi aj od nemocnice a od lekárov, priateľka odporúča Žilinskú chirurgiu kde sú lekári veľmi milý a dokážu pracovať aj s ľuďmi čo majú strach ako ona
Ja som mala apendix a tiež má pobolievalo v strede bruška a v ľavo. No pri operácii zistili aj zrasty (doteraz neviem prečo som ich tam mala 🤷🏼♀️) čiže áno môže to s tým súvisieť🙂 pekné choď pod nože, není to nič hrozne ❤️