Chronický zápal močových ciest

15. apr 2022

Ahojte, mal prosím niekto problem s chronickým zápalom ciest?
Minimálne raz za mesiac skončím na urológii, kde mi urobia kultiváciu a následne predpisu antibiotika, lenže stále sa mi stane to, že môj akútny stav zmizne ale následne aj po douzivani antibiotík mám stále mierne bolesti a potom sa mi to vráti znova. Po kultivácií mi vychádzajú pohlavne choroby, baktéria e.coli negatívne, ale stále tam mám nejaký nález. Stále vysvetľujem doktorom, že je to chronické a nikdy sa mi to úplne nedolieči, lenže stále mi predpisu len iné antibiotiká. Už som úplne zúfalá..nemal niekto podobné skúsenosti? :/ čo vám pomohlo? Ďakujem moc za rady :( ps: mám jedného sexuálneho partnera, ktorý už bol tiez na testoch a všetko ma negatívne, plus počas liečby a keď sa necítim 100% dobre, tak sex nemáme, dbám na hygienu a používam mydlo na intímne partie, čo mi poradila lekárnička…

vierka0508
15. apr 2022

Ja ked som mala opakujuce zapaly, pomohlo mi dlhodobo uzivat wobenzym. Skus si o tom pogooglit.

monca1109
15. apr 2022

Mam presne to iste.. viem co prezivas.. 😑

autor
15. apr 2022

@vierka0508 ďakujem za odpoved 🙏😊wobenzym som užívala ale v ČR momentálne je nedostupny :/

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vierka0508
15. apr 2022

A pomahal?

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kika831
15. apr 2022

Pytajte si urovaxom- je to niekolko mesacna kura. Predpise vam to urolog alebo internista.

ateragram
15. apr 2022

Ja mam to iste. Teraz mam nastastie uz 1 mesiac pokoj, ale od oktobra do cca marca mavam aj ja zapaly. Uzivala som uz vsetky antb, ktore existuju. Aj tinktury. Aj Urovaxom...mimochodom pocas liecby som mala zapal 2x. Teraz uzivam take odvary z cinskej mediciny a zatial mam klud.

21karolina
15. apr 2022

Ahoj ja veľmi dávno takto ako opisuješ, mne predpísal urológ lieky urowaxon na 3 mesiace, ešte sa mi to stane 2 x do roka, ale pomáhajú už aj bežne dostupné lieky. Tiež sú super tie čaje, čo opisujú vyššie.

marianeta
15. apr 2022

Trpela som rovnako niekoľko rokov. U mňa vždy vyšla len E- coli a niekedy ani tá ,lebo som išla hneď k lekárovi ako som cítila ,že to prichádza... Urologicka nepomohla nijako, len do mňa cievky pchali, a mala som ešte väčšie bolesti.. S prvým tehotenstvom to nejako zmizlo a prišlo to opäť , ale už nie tak často ako predtým.. Stále mi dávali len buď Cyphin alebo Nolicin.. Po druhom pôrode som schytala zápal keď mal malý cca 2 roky, bol víkend tak som išla na pohotovosť, zas mi dali Nolicin..Po dvoch týždňoch to bolo späť a zas bol víkend a navyše v pondelok sviatok, takže opäť na pohotovosť, kde sa iný lekár pýtal ,že či si takto po pohotovosti riešim svoje zdravotné problémy.. Tento mi predpísal Cedrox 1000 a musím si zaklopať, už je to 5 rokov a infekt som nemala ani raz.. Chlamýdie, ti vyšetrovali? Tie zvyknú toto mať na svedomí+ áno mala by si mať aj ten Urovaxom, alebo treba vymeniť urológa.. Na bolesť som mala vždy Algifen ,a aj Urinal akut skrátil utrpenie..

autor
15. apr 2022

@marianeta ďakujem😊áno urovaxom som brala 3mesiace..bolo to trosku lepšie ale stále som cítila bolesť, aj keď to nebol akútny stav. Možno som ho brala ale krátko. Áno chlamýdie mi testovali a negatív..