Už dlhší čas mám problémy so žaludkom, prípadne s bolesťou hlavy. Bola som už raz aj na sono a všetko bolo v poriadku. Trápi ma však pocit ťažoby na žalúdku, nechuť k jedlu ale všimla som si že nie vždy. Žijem v chronickom strese, aj keď niekedy je to lepšie a žiadne problémy nepociťujem. Posledných 10 je to ako na hojdačke. Raz mi je dobre a raz zle. Už mi napadlo tehotenstvo ale to je vysoko nepravdepodobne, styk už nebol dlho a test bol negatívny v pondelok. Skúšam volať obvodnej aby mi dala odporúčanie na gastro avšak neviem sa dovolať. Mali ste niektorá problémy, ktoré boli z chronického stresu?
Čo ti spôsobuje ten chronicky stres? Keď o ňom vieš, prečo ho neodstranis? Za čím sa nahanas? Máš dostatok oddychu?
@aurelia2000 práveže si ten stres nejak neuvedomujem. Cítim strach, študujem a naháňam sa za školou, priateľom a pod. oddychujem pomerne dosť ale vyslovene oddýchnuť si neviem. Spomínala som to raz aj lekárke, bolo mi zatiaľ len doporučené aby som sa vyhýbala stresu.
No ano, ja som z chronickeho stresu dostala rakovinu..som presvedcena, ze to bolo z toho. Takze by som radila sa dat do poriadku hlavne po psychickej stranke. Lebo telo, ked je v strese, tak je stale v strehu, oslabi imunitu, pretoze sa pripravuje na utok, a tak dovoli, aby sa mnozili patologicke bunky. Keby som mohla vratit cas, tak by som na tom pracovala ovela skor.