Ahojte, znovu sa na Vás obraciam s prosbou o rady ohľadom chronického zápalu močových ciest. Pred pol rokom som mala akútne zápaly dlhodobo. Stále antibiotiká ktoré už prestali zaberať. Mala som aj imunoterapiu Uro-Vaxom a kadejaké voľnopredajné lieky. Akútne zápaly nemám ale mam chronické bolesti močového mechúra a je to veľmi nepríjemné. Dodržiavam všetky zásady proti zápalu, pijem veľa tekutín. Navštívila som plno lekárov ale chronické bolesti mam stále. Som ešte veľmi mladá, nemám deti a chcela by som sa toho zbaviť. Neviete o niečom naozaj účinnom čo máte vyskúšané že pomohlo? Ďakujem.
@alexa99 dala by som skontrolovať pitnú vodu, či neobsahuje baktérie, ďalej liečba u imunológia, dlhodobo blokurima uro, kapucinka. To som dala len tipy ktoré mne pomohli, mne urológ zakaždým povedal že som v poriadku, tam sa ani neoplatí ísť. Teraz mám našťastie pokoj nejaký čas, ale som tehotná a vraj hormonálne zmeny to môžu tiež ovplyvniť
@alexa99 Zdravím, môžem napísať správu?
@macilaci to vam robili cistoskopiu?
@diana_1212 áno. Zistili endometriozu močového mechúra. Potvrdilo aj CT aj MRI.
@macilaci užívala ste aj Urovaxom? Ja mam chronicke zapaly každé cca 3 mesiace. Akurat som vyšla od urológa, odobral moč a piatok výsledky. Sono ok až na ľavú obličku ta je mierne zapálená. Dal ATB Suprax a piatok mam prísť na kontrolu. Chcem aby mi predpísal Urovaxom. Vam to pomohlo? Alebo hned vam robili CT a cystoskopiu. Mne povedal ze mi robit nebude kedze mam to teraz dole vsetko bolave
@diana_1212 mne napríklad urovaxom vôbec nepomohol, ale imunity a čistá d-manoza
@kalifka no ja D manozu uzivat aj wobenzym som niekolko tyzdnov uzivala, blikurimu, kapucinkz a vzdy sa to vracia. Mne urolog povedal bud Urowaxom skusit alebo kys. hyuaronovu do moc. mechura. Neviem co robit nechcem vzdy len ATB. A to co vam zistili, co vam nato dali? Na tu endometriozu?
@diana_1212 najprv cistoskopia, potom CT a potom MRI. Nič som nedostala na to. Teraz po roku mám ísť zase na cystoskopiu. Chce pozrieť či sa zastavil rast.
@diana_1212 ja som písala čo sa týka mňa vyššie v príspevkoch. A máš vyšetreného partnera?
@kalifka nemám zatiaľ nie. Mam to povedať urologovy? Alebo sa to skor riesi s gyn.?
@diana_1212 prvom rade treba vyšetriť partnera. Ved to je prvoradé, čo sa robí.... ach, niektorý lekári
@kalifka no mne to doma boˇo povedane ale tak doktor nic. Piatok sa spýtam
@diana_1212 nech ho vyšetria a potom sa viete pohnúť ďalej 😍