Trápi niektorú z vás chronická únava ? Ako proti nej bojujete? Čo ju spustilo?
Treba vylucit zdravotny problem, casto je to stitna zlaza, alebo malo zeleza
ako pise brendaa, alebo psychicka unava z deti ziaden oddych.Bojujem,ze chodim skor spavat, snazim sa jest zdravo, ale u mna alfa omega spanok
aj z uzkosti miernej depresie stereotypu moze byt clovek velmi unaveny
@brendaa Na štítnu sa liečim 7 rokov a necitim,zeby som sa liecila. Okrem toho 25 rokov robím nočné. Premýšľam nad tym,že končím s chodením na smeny. Len potrebujem potvrdenie od lekara o zakaze prace na nočných a neviem či mi ho endokrinologočka dá.
@taodsusedov no nocne su zaberak za 10 r som si znicila spanok.pricina bude skor v nedostatku spanku, strese...telo nie je stavane v noci byt hore nie kazdy to zvlada.Spanok doobeda nikdy nie je tak vydatny
@taodsusedov tak urcite by to mala spravne prehodnotit, urcite porobit dokladnejsie vysetrenia, drzim palce
@taodsusedov Baby, chronická únava je hlúpy príznak, pretože ho často prehliadame. Zvykli sme si, že byť unavení...je to vlastne normálne a neriešime to. Mňa napríklad ale nebavilo byť letargická a robiť veci na polovicu (hlavne pri deťoch to ani nejde), šla som k lekárovi a diagnóza bola jasná - nedostatočná funkcia štítnej žľazy. Hneď mi bolo podozrivé, že keď sa budím unavená, tak asi pôjde o niečo vážnejšie!!! Dokonca vraj aj nespavosť sa vyskytuje v prípade zlej funkcie štítnej žľazy, pretože štítna žľaza ovplyvňuje všetko. Jej znížená činnosť sa rovná slabá dodávka energie, čo vedie k únave. Takže moja rada znie, aby ste určite pri chronickej únave išli za lekárom. Možno sa to vyrieši rýchlejšie ako čakáte...držím palce 😉
mala som strasne problemy s unavou a odkedy pouzivam tieto doplnky je to ovela lepsie:
http://www.guaranaplus.sk/
@taodsusedov Ahoj, je možné, že už neodpovedám úplne aktuálne, ale ja som na únavu skúsila výživový doplnok rayzzer. Z úvodu som bola skeptická nakoľko mal vynikajúce hodnotenie a propagoval ho jovinečko. No s účinkov som bola veľmi milo prekvapená. Energia mi nespôsobila búšenie srdca a ani som nebola nervozna. Navyše som sa lepšie sústredila. Je pravda, že každé ráno pijem pohár vody s citrónovou šťavou a počas dňa skutočne dbám na to aby som vypila aspoň 2 litre vody. Verím, že moja skúsenosť pomôže nielen tebe. 🙂 tu ti dávam link na https://rayzzer.sk/
U mna ju spustilo tretie dieta 🙂 a to, ze nespalo do troch rokov v noci.
A neustupilo to doteraz, bezne sa mi stava, ze o siedmej vecer zaspavam na gauci..
A bojujem s nou tak, ze sa snazim nezastavit az do doby, kym nelahnem spat..