Dobrý večer, chcem sa opýtať vás čo máte chronickú boreliozu či sa niekomu zhoršil stav až tak, že ste skončili až na invalidnom dôchodku? Ďakujem
@solange7 desiatkami priznakov
@viera1107 tak toto zaujíma aj mňa. 6 rokov doslova trpím. mám dokázanú ch.boreliozu a mám s ňou naozaj veľmi zlé skúsenosti. ale v tabuľkách SP som sa vôbec nedočítala, žeby borelioza spadala pod diagnózy, ktoré si môžu nárokovať na ID? mám ešte dráždivé črevo a syndróm lepivých doštičiek. ID ma fakt zaujíma, lebo znie to neuveriteľne, no vo veku 42 rokov sa mnohokrát ráno zobudím a mám pocit, že ani nevstanem z postele. slabosť, únava, bolesti... ale všetky vyšetrenia OK. čo s tým? som z toho mnohokrát zúfalá :(
No dobre, dve zbytocne odpovede. 😀 Myslela som, ze niekto napise nieco konkretne z prvej ruky, ale to si teda mozem rovno vygooglit.
@panelacikova a boli ste na specialnych testoch na boreliovej klinike v BA?
A máte niektorá z vás,čo máte chronickú boreliózu aj problémy s očami?
@sulky ja som mala urobené špeciálne testy priamo v Nemecku...
@angela85 áno je mám dosť silné bolesti očí
@danielskater moja mama mala už 3 krát vred na pohovke a povedal jej že môže prísť aj o zrak. Mojej mame najviac pomohlo,keď išla do predčasného dôchodku a teraz keď nevládze,proste oddychuje
@angela85 ja mám strašne bolesti očí
@viera1107 moj ujo tak skoncil. Po 10 rokoch liecby je lepsie, ale teda dlho o barle chodil a ledva presiel