Chronická bolerióza

erikapeter
2. nov 2021

Ahojte, mam chronicku boleriozu, rok sa trapim, priznaky od výmyslu sveta...tak by som si s niekym chcela pohovoriť, kto to žiaľ tie pozná, citim sa totiž stale sama na to..., manzel radsej od tejto temy uteka, pri detoch sa pretvarujem, ale je to veľmi ťažké, som zo Šale, Nitry a Nových Zámkov. Chcel sa niekto stretnúť, alebo napísať? Nebojte sa nebude to len o depresii 😀☺, erika

panelacikova
2. nov 2021

@erikapeter vitaj v klube, ja s chronickou bojujem už takmer 8 rokov. Už keď mi bola diagnostikovaná, už bola v chronickej fáze 🙂 V roku 2014 som myslela, že umieram a nedožijem sa Vianoc :( Také to bolo zlé a také zlé som mala stavy. Pomohla mi najprv akútna 30-dňová šupa liečba ATB priamo do žily (denno-denne) a potom ešte ďalších 7 mesiacov šialených kombinácií ATB perorálne. Dodnes mávam kadejaké stavy, ale zatiaľ sa držím relatívne dobre.

erikapeter
autor
2. nov 2021

@panelacikova Ďakujem za správu. Tak potrebujem nakopnut, aby som verila, ze raz to bude trochu lepšie, najhoršia je na tom ta samota, rozmýšľam že by som zalozila nejaku skupinku, ale neviem či by bol zaujem. Nech sa Ti darí dobre! Erika

panelacikova
2. nov 2021

@erikapeter ak založíš, oslov ma v pohode 🙂 a viem, ako sa cítiš. mne to paradoxne dopomohlo postupne k lepšiemu súkromnému životu (zmenou chlapa, lebo vtedy som doma nemala pochopenie, ale že absolútne) 😀 takže teraz som šťastná v súkromnom živote, akurát po zdravotnej stránke stále čosi. ale už som si aj zvykla, čo narobím? 🙂

nelca84
2. nov 2021

@erikapeter je to borelioza...

kakika123
2. nov 2021

@erikapeter môžem sa aj ja pridať? Mne zistili takto pred rokom boreliózu.