Chrípkové stavy

tinafigo
21. nov 2016

Babenky mozem vas poprosit o radu pri zacinajucej chripke, co vaam zabera. Vdaka

slivka5
21. nov 2016

nam zabera veela tepleho caju s citronom, medom a praskovy vitamin C, oddychovat plus vitaminy v podobe ovocia, zeleniny, ak uz to je horsie tak Theraflu

lucika4
21. nov 2016

Dobrý je Echinaceový sirup, zázvorový čaj a veľaaa citrusového ovocia. 😉

zupap
21. nov 2016

Cecko praskove z dm, kapucinka,propolis,zazvor,lipovy,sipkovy caj..

tinafigo
autor
21. nov 2016

Dakujem pocas dna zazvorovy caj, ale teraz mi manzel priniesol theraflu lebo uz mam 38,2 a cely clovek ma boli ☹

klya
21. nov 2016

Teplé mlieko s rumom a medom tesne pred spaním. Jedine, co mi zaberá a ráno vstanem použiteľná.

sisaka
21. nov 2016

@tinafigo chrípku som nemala uz 20 rokov, ale pri začínajúcom prechladnutí si vždy dám zázvor čerstvo nastruhany zaliat horúcou vodou, nie vriacou pridám stavu z polky citróna a med, dám si tak 3-4 krát a je to, choroba je zažehnaná, ale to záleží od imunity človeka, ak chytíš všetko, co okolo teba prejde tak poradiť neviem. A aby som nezabudla tak cesnak by mohol tiež pomôcť 😉

evittam
21. nov 2016

@sisaka Tak ako píšeš alebo ešte cesnak+med+horúce mlieko,
@klya 😀 Medvedie mlieko - mnam....a fakt účinné....
@tinafigo

tinafigo
autor
21. nov 2016

@sisaka. No zlaticko ja som sa to dnes snazila zazehnat, ale uz prisla aj teplota ☹

jaroe
21. nov 2016

tak mne prechladnutie nezazehna nic, mozem sa aj na usi postavit 😢 Uz ma ani nebavi sa nejako snazit...lebo efekt rovnaky ako keby som si nedavala nic. Ale tak neda mi to a uzivam Ccko, zinok, na lacno cesnak, zazvorovy caj a koktam slanu vodu pripadne salviu.