Ak má dcéra chrípku a už aj muž tam mám čakať ,že aj malý a ja dostanem že?mám Rusko aj dezinfikuje ale asi sa to nedá čo? Skúsenosti ,že člen nedostal sú také?
Nie vždy dostane celá rodina chrípku. Ako píše vyššie, je to o imunite...Jedzte každý deň 1 strúčik cesnaku na chlebe- je to aj proti vírusom...Zarobte do medu- striedavo- med, cesnak, med, citron...... (do 7 dcl. pohára 3 citrony nakrájať aj so šupkou a 25 strúčikov cesnaku nakrájať.. (30 .. ale nemusí byť)... môžete obmeniť zázvor-2 cm, miesto cesnaku. V chladničke nebude cítiť cesnak, a ráno za lyžicu užiť- proti vírusom
Prvý raz sme teraz dostali chrípku všetci od syna.On od pondelka horúčkuje, už má aj zápal priedušiek a uši, dostal ATB, ja tiež už oddnes ATB, muž začal horuckovat včera, dcéra v noci.Neviem čo za pliagu to doniesol
Ja tiež nikdy nemám no ale teraz nás zložilo celú rodinu. Ja si myslím, že to rusko u teba veľmi nemá zmysel. Lebo, ten vírus je všade, stačí že dieťa zakasle a máš ho vo "vlasoch" a lahko sa prenesie. To by museli mat resp. chorý. A infekcnost je vysoká a človek je aj dlho infekčný. A záleží od imunity, ako sa s tým telo popasuje
A ešte ma zaujíma liek dávate nad 38 či 38,5?
Naposledy, este par rokov pred koronou, som mala chripku iba ja. Nikto ju nedostal, ani manzel, hoci este v prvu noc spal vedla mna (potom sa odstahoval spat do pracovne).
My akurát prekonavame. Dcérka 5 ročná zalahla s teplotami v sobotu poobede horúčku je doteraz. Od dnes berie atb, priateľ zalahol v utorok 39 horucky 2 dní, teraz už relatívne ok atb mal nasadené na začiatku. Ja som si drbla rusko na ústa. Do utorka s nou spal on od utorka ja, na noc rusko dávam dole ale v noci hold keď ma teploty rusko moc neriešim teda čakám kedy to zlomí mňa ale lepšie teraz ako 24 😉 mam oslabenú imunitu - normálne v testoch mi to vyšlo, jem každé ráno lyžicu medu, MUDr mi odporučila Covirin 2xdenne, isoprinosone 1 tbl ráno. Ten zatiaľ neberiem, covirin som začala ráno.
Zalezi od imunity. Ja niekedy dostanem a inokedy odolavam. Vacsinou jesennym chripkam dlhodobo odolavam a zlozi ma az vo februari.