Ahojtr zeny,
Tiez ma drapla ta hnusoba chripka, este 2 tyzdne dozadu. Mala som vysoke horucky, sopel, kasel. Teplota klesla, kasel a slaba nadcha ostava. Aj som sa tesila ako si trosku oddychnem avsak ja som stale taka jak ubita. Neviem ci je to stale pozostatkami choroby alebo na mna dolieha nejaka celkova psychicka unava z celeho roka. Proste som pasivna a unavena a nic nevladzem. Neviem sa ani rozbehnut.
Mate niekto skusenost?
uplne v pohode pochorobny stav. organizmus je vycerpany moze to trvat dlhsie. s chripkou nie su zarty. ak jed je to len viroza je to pomerne zatazujuca choroba pre organizmus. dopraj si pokoj a dobru rekonvalescenciu. nesil to lebo ta to dozenie tak ci tak.
Jedno s druhým, počasie, únava po chorobe tiež som taká a ešte som aj silný menzes dostala🙂dávaj si vitamíny, minerály a nepresiluj sa.Ja som bola dnes prvý x v práci po 2 t a som pod dekou a veľmi unavena
Tak organizmus znuloval, nemozes cakat, ze to bude hned na sto percent, hlavne v kolotoci - vonku tma, predvianocne pripravy, finisovanie v praci... ked to nejde, tak to nesil...prave tym silenim to bude este horsie... nohy hore, spravit si pekny vecer s manzelom, zvolnit tempo, dalej brat aspon mesiac vitaminy, hlavne nezabudat na D-ko... uz len par dni a bude dovolenka, tam sa dospis, oddychnes...
Po chorobe treba čas na rekonvalescencii. Po chorobách je bežná únava, treba ďalej dopĺňať vitamíny, dat telu čas a odpočívať.
Dakujem vam. Ja nastastie robim z domu, ale produktivita nulova. A po kazdom meetingu si idem “oddychnut”.
Napodobne. Tiez po chripke.
Ja to iste
Ja som po chrípke už skoro 2 týždne a som hrozne slabá,mám riadne točenie hlavy,no proste des...Pritom pred 4 mesiacmi som mala silný covid a 1,5 mesiaca som sa zotavovala.Toto som v živote pred covidom nemala.Nemarodovala som 20 rokov a teraz stále chorá a imunita žiadna.Už som v tomto roku 3 krát chorá.
kludne ti moze dobiehat choroba. moj syn sa zeraz trapi s tou chripkou a veru chudak- tazke stavy ma