Ahojte je možné že pár dni som mal teploty kašeľ chrdlo chytene a teraz už mám nádchu dost silnú a kašeľ tak mám z tej choroby dneska rýchle pulzy ? Prvý deň som v práci a srdce mi ide z hrude vyskočiť pulzy okolo 165-170 pri nie moc veľkom tempe
Prepáčte pisem cez priatelkyn profil aaa nie dobre som sa už cítil len dosť silná nádcha a kasel ale ináč som fit len ten pulz lieta do výšin
nie si fit rozhodne. Vylezal si riadne v klude chripku ? Ak mas silnu nadchu a kasel opakujem nie si ok. Vysoke pulzy su normalna sucast aj prechladnutia. Vrat sa domov a oddychuj lebo sa ti chripka vrati a budes doma este dlhsie nez predtym. V priadku si ak uz nemas ziadne priznaky. Chodit do prace so silnou nadchou a kaslom je velka nezodpovednost nie len voci ostatnym, ze roznasat virusy ale aj voci vlastnemu zdravu. Prechodena chripka z frajeriny - ze ved som ok, ked nemam teplotu ti moze "sadnut" na srdcovy sval a potom budes mat riadny problem. Vygoogli si rizika prechodenej chripky
Od zajtra budem doma necítim sa naozaj ešte fit a ďakujem
Tu prechodnej chrípku je aká šanca dostať? To len tak pre zaujímavosť
@anka4434 esteze si siel do prace a poroznasal to vsade kde sa dalo …
Robím sám obklady dlažby v prázdnom dome
@anka4434 to sú štádia prechladenia ci chripky,ak si nebola v poriadku, nemala si ísť ešte do práce.