ahojte baby,potrebovala by som ppradit,uz treti den mam chripku,boli ma strasne hrdlo no len tento vecer som ostala taka slaba ze som chytila doslova zachvat placu a prosila som ze nech to uz prestane,pisala som priatelovi a ten mi povedal ze to je na pohotovost,citim sa strasne zubozena a slaba,chcela by som sa opytat ci ma neposlu do **** z pohotovosti ak im tam pridem len s chripkou,ale s tym ze som taka slaba ze nevladzem,teplotu nemam.
Pri chrípke je to celkom bežné ... moja dcéra bola ako handrová bábika 5 dní, všetko ju bolelo, nevládala ani chodiť , len ležala ... zbytočne pôjdeš na pohotovosť, netreba zas hneď hysterčiť.
@eliianka
@dzulli1980 no ale nepoznáš stav autorky, ja som takto prestala dýchať v noci a sanitka ma brala a lezala som 3 dni napojená vieš… čiže záleží podľa stavu
@jaass Veď nepíše, že má problémy s dýchaním ... len, že je slabá ... a to je pri chrípke úplne bežné.
@dzulli1980 ja nehystercim,len mi je naozaj naozaj nanic.. som zubozena
@eliianka je v noci pohotovosť? sa mi zdá že len urgent v nemocnici - odtiaľ ťa vypoklonkujú.
@jaass nemá problém s dýchaním, toto nie je stav na pohotovosť, tam sa jej sedením niekoľko hodín zázračne nepolepší. Ani ju neuložia na oddelenie. Spustia jej infúziu s C, čo by mala normálne vypiť doma ako čaj s citrónom. Pohotovosti sú preplnené, lebo "pre istotu" a "čo ak". Je to namieste pri malých deťoch a tehotných, ale ona vie zhodnotiť stav a ak nie je dýchavičná, nemá bolesť na hrudníku, ani 40ky teploty 5 dní vkuse, nie je dôvod. Virózy sú typické slabosťou. A už keď, nech ide ráno k lekárovi normálnemu.
@eliianka keď pôjdeš, nič tým nepokaziš. A radšej ísť ako neísť a v noci prestať dýchať alebo čokoľvek. Ale to je môj názor