Zdravím vás, rada by som vedela o vašich skúsenostiach s chrípkou. Pred 11 dňami som ochorela, bolest tela, zimnica, teplota, kašeľ. Lekár mi dal klacid. Hneď na druhý deň som stratila akúkoľvek chut v ústach, všetko chutilo divne, resp. mi nechutilo nič. Mimo to som namiesto ovulacie začala krvácať. Po konzultacii s lekarkou som klacid na tretí deň vysadila. Teploty ustali asi po piatich dňoch, mala som však vysypane usta. Vyplachovala som ich ustnou vodou. Doteraz som slaba a nechutí mi jesť. Mali ste to niekto podobne? Kedy sa to dostalo u vas do normalu?
@katarinamarkova ano vie o vysype, vraj to suvisi s chripkou a aj to nechutenstvo...ine lieky nenasadila, vraj to bola chyba vobec ich nasadzat, ten klacid mi dali totiz na pohotovosti.
@ivkaui
- tebe povedala doktorka, že po 11dňoch od chrípky súvisí nechutenstvo s chrípkou?
- to si šla s chrípkou na pohotovosť?
@katarinamarkova ano konkretne, ze aj ona mala chripku a nechuti jej, ze uz schudla 4 kila...ja si myslim, ze ma tak "odpalili" tie lieky, kedze som zaludkarka, teda domnievam sa...preto som chcela poznat skusenosti inych
nechutenstvo moze suvisiet s chripkou. organizmus moze byt oslabeny este na dlhe tyzdne..... ak je zle nasad nutridrinky cez slamku a prevarene mineralky z lekarne po lyzickach. mohlo ti to komplet rozhodit travenie. skus este vela oddychovat a iba jemne sa zapajat do fyzickych aktivit. vela spi. cerstvy vzduch a probiotika akutne intenzivne. drzim palce
Podla mna je tento rok velmi divna chripka. Ja uz som dostala chripku pred 14 dnami, brala som ciplox ale tiez som vysadila po troch dnoch na radu lekara. Slaba sa vsak citim este aj teraz a stale mam este podrazdene hrdlo a kaslem. Tiez som mala 5 dni teplotu.
@ivkaui
- na chrípku antibiotiká?
- nechutenstvo po toľkých dňoch nesúvisí s chrípkou ale s liekmi
- o výsype lekárka vie?
- keďže lekárka dávala lieky asi usúdila, že ide o bakterialnu infekciu - vymenila ti vysadené lieky za niečo iné?