Chrasty v nose

miluska254
8. júl 2015

Ahojte baby vedeli by ste mi poradit co moze byt?uz asi dva tyzdne mam v nose chrasty,hrozne to boli,potieram si to propolysom,ale nepomaha.mali ste to niektora?

guiseppinka
8. júl 2015

@miluska254 mala som to a tiez to dost bolelo. poradili mi zvlhcovat sliznicu sprejmi do nosa - vysusovalo mi to este viac. nakoniec som si to potierala olivovym olejom a to zabralo.

darina1952
8. júl 2015

@miluska254 radšej s tým choď k lekárke alebo kožnej - môže to byť aj opar 😒

zuzik307
8. júl 2015

@miluska254 moj muz to mal /robi v prasnom prostredi/...bol na ORL vysetreni, z vyteru vysli stafylokoky, cize sa to preliecilo lokalne antibiotikami a uz je to ok...

meusicka
8. júl 2015

@miluska254 ahoj, nasa mala bola teraz chora a z toho ze si casto fukala nos, tak sa jej tam vytvorili chrasty. lekar nam dal do nosika sprej Vibrocil a pomohol jej. zajdi za dr, mozno si prekonala nejake virusove ochorenie, mas oslabenu imunitu. inac zo sprejov na zvlhcenie sliznice sa mne najviac osvecili Mar plus a ked mam aj upchaty, pri chorobe a pod tak pouzivame Mar Rhino.

nsoci
8. júl 2015

Nechaj si urobit vyter z nosa, mozu to byr stafylokoky ale aj nevinne cosi... ja som si dala a skoncila som s kremom do nosa... vyter bol negativny

pe
8. júl 2015

ja som to mala na jar, neviem, co to skutocne bolo, ale bolo to velmi bolestive a mne to pripadalo ako herpes, nasla som aj na nete, ze sa moze spravit nielen na perach, ale aj v nose, na tie chrasty mi velmi pomahala masticka Bepanthen, hocikedy cez den som si to dovnutra natrela, taka ta klasicka masticka proti zapareninam, ja ju stale drzim doma, aj ked su deti uz vacsie, lebo je vyborna aj na akekolvek podrazdenia koze a taketo rozne neidentifikovatelne problemy s pokozkou 🙂 ma jemne zlozenie, takze urcite nezhorsi a neublizi 🙂

gagirl
8. júl 2015

Ahoj.daj si spravit vyter z nosa..ja som to mala pri naleze staphylococus aureus..dostala som potom na to bactroban mast..alebo zvyknu aj pamycon kvapky..

cannella
8. júl 2015

Tiez som to mala uz 2 x, po vytere bol nalez Staphylococcus aureus, cize zlaty stafilokok, dostala som Fucidin mast a pomohla

1521995
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jeemima
23. mar 2018

ahoj a ja som to mala a neraz a stale to bol zlaty stafylokok....masst bactroban mi zabrala a kvapky pamycon

1521995
23. mar 2018

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či s takýmto problémom stačí ísť k všeobecnému lekarovi na vyšetrenie alebo treba ísť k usno nosno krčnemu lekárovi ďakujem

1521995
23. mar 2018

@jeemima ďakujem,nie nemám bez problémov sa to dá zakúpiť? Nie je potrebný recept?

ukulela
23. mar 2018

@1521995 na ORL ta aj tak musi poslat obvodak - takze najprv za nim a on rozhodne.

lukla12
23. mar 2018

Moja mama to má tiež..dnes bola u obvodného..dal jej antibiotickú masť..má sa staviť na výter z nosa a tiež spomínal zlatého stafylokoka..o ORL nič nehovoril.