zdravím, neviem ci to je vidieť ale som týždeň po tetovani.
kremujem si tetovanie pravidelne starám sa o to no dnes sa mi objavili takéto supinky s ciernou farbou..
nevidím nikde zeby farba vypadla ale zda sa mi to čudné.
stretol sa niekto s tým?
@natalka25122017 pretetovanie je zdarma a som detailista no skúsim napísať po mesiaci taterovi nech sa mi na to pozrie :D keďže prvé tetovanie.. ale keďže idem este v aprily na ďalšie tak uz teraz mam nervy..
Poďme na to logicky. Tetovanie sa robí strojčekom, čo je veľa malých ihliciek vyrývajúcich do kože, hlbšie, nie iba povrchovo. Čiže je to rana. A na ránach sa tvoria chrasty. Takze áno, je to úplne normálne a bežné a chrasty ma úplne každý po tetovani, niekto viac niekto menej niekto kratšie niekto dlhšie ale má. Rieš s taterom ak bude vypadaná farba či bude menej intenzívna, máš nárok na korekciu zdarma. Inak je to úplne v poriadku.
@gabriela1692 to poznam ja mam na ruke dve jedno kratšie a druhe dlchsie takže to poznam a onedlho bude ďalšie 😁
@gabriela1692 je to úplne bežné
Je to úplne normálne.
ďakujem za odpovede ❤️
@gabriela1692 ja som to mala tiež to sa rani po tetovani hoja niekto ma tak ze po mesiaci znovu aby to dobre vyzeralo ja som tak bola s dvoma tetovaniami