Ahojte
Som mama 2 deti a dcera 4r spava so mnou spalni. A co zistujem za poslednych par mesiacov aj sa hambim ale neviem co dalej chrapem ako chlap. Ale ze fest syn bol nieco v noci a hovoril na 2 den ze chrapem a viac krat. Skusala sim veci typu lopticku na kratko fungovalo ale ked som spala len na boku krcna chrbtica trpela a najcastejsie ked sa prevratim na chrbat tak v tedy. Dcera nespi ja zunrem lebo ani jedna sme neni vyspata. Dr ze on stym nic nespravy a nehal to tak ako kam a co robit nakolko neni som stara a takto stresovat sa kazdu noc mna nebavy
@jessicai
Zabufla som dodat prispevku som chudej a vysokej postavy a nefajcim a alkohol nie na to som zabudla
@maminka1983 smer ORL a vyšetriť, či nemáš nejaké polypy, posunutú nosovú prepážku alebo nejaký iný problém s dýchacími cestami. Ak sa to objavilo len nedávno, tak to môžu byť aj alergie.
Kupit si kvapky etericke proti chrapaniu
Chod k dr na vysetrenie ale ja som kupovala manzelovi taku blbost do nosa. Na noc si to zaklada a rozsiruje mu to priechodnost v nose a nechrape uz tak .. Jemu napr. Ten sprej psst absolutne nezabral.
Je potrebné aby ťa doktor poslal na ďalšie vyšetrenie. Nikdy nevieš, čo za tým môže byť - treba to riešiť!
Baby vyskusala somaj vankus aj lopticku a j polohy menit nic pojdem dr. Len ORL mi aj hrdlo bude pozerat ci nemam zapal alebo len nos?!
Skuste nejest na noc. Ak mate nadvahu malo by pomoct schudnut.