Ahojte chcela by som radu môže zle vplývať chrapanie partnera na dieťa totiž mame ešte 1izbak a spíme všetci spolu a najhoršie je ma Tom že partner strašne pribral celé noci chrápe ja som na nervy a on tvrdí že za to nemôže že chrápe. Riešila som to uz tak že som odišla na 1 mesiac preč ale to nebolo žiadne riešenie ešte je to horšie po návrate ! Ďakujem za radu ja mám len strach aby nemala moja mala poruchy spánku aké máte vy skúsenosti ?
Moj partner nepribral a chrape tiez ☹ Celu noc do neho stucham aby prestal
Ja som štíhla a neskutočne chrápem. Môj muž tiež. Mali sme sprey proti chrápaniu, ale nepomáhal. Celé noci sme do seba navzájom štuchali. Teraz máme oddelené spálne a počujeme sa cez priečku 🙂. Ale len kým nezaspíme. Chrápanie sa dá riešiť malým operačným zákrokom v hrdle, niekde som to čítala. Tak si to vygoogli.
@veronika89kor konzultujte na ORL operacny zakrok, uz ste tam mali byt davno, mali by ste uz mozno pokoj
Aj môj manžel chrápe, keď bol pribratý chrápal, tak schudol, ale teda moc to nepomohlo. Mne to ale nevadí, ja spím ako drevo.
Môj tiež chrape, premýšľame nad spankovym laboratóriom......
Moja otázka skôr pomoc o radi ako to bude vplývať na dieťatko Ďakujem za každé rady ale to musí chcieť on sám a hlavne k lekárke ist ! Ďakujem
ja vascinou dam muzovi ponozky do ust a potom prestane
@veronika89kor tak my máme syna ale už má 15 rokov. Ale nikdy z tým nemal problem, občas spolu chrapali.....takže sa mi nikdy nestalo že by sa syn zobudil alebo nevedel zaspať.
@tortickalulu smradlave ci ciste?
@veronika89kor Môj muž chrápe a všetky 3 deti spali postupne s nami v spálni a nemajú žiadne následky ani spánkové poruchy..A to som sa niekedy veelmi divila ako môžu pri ňom tak kľudne spať..To skôr teraz keď sú väčší a zaspí pri nich v destkej izbe,tak príde syn,že mami zobuď ocka,lebo neviem spať ako píli drevo🙂
Servus, tak ja som podstupil operaciu kvoli chrapaniu. V pondelok ma operovali, upravovana nosna priehradka, orezane nosove mušle, a skrateny čapik, plus s laserom mam zrejme upravovane aj časť mäkého podnebia, keďže su tam jazvy. Ake to bolo? Nuže, hneď po operacii fajn, ale neskôr vkuse zaslzene oči, drazdenie v nose, kychanie, o hltani anu nevravim. Novalgim mi nezaberal vobec a sestricka mi dala " opiát" ,no spal som až hodinu. Skoro celu noc hore, nevedel som sa dockat vybratia bordelu(tamponáže) z nosa. Pomohlo. No len co som odsoferoval domov, som sa citil akosi slaby. Bum ho, teploty, fasa, ja ich znasam tak, ze ma boli cele telo, o hlave a hrdle nevravim. Antibiotika beriem uz pred operaciou, t.j. od nedele, dnes je streda a teploty pretrvavaju. Citim sa zle. V nose mam este plastove dlahy, od doktora mam, ze jednak kvoli operacnej rane a jednak kvoli dlaham moze byt teplota. Zdrziavaju sa tam bakterie, ale ATB ich maju likvidovat. Dlahy musim mat 10 dni. Ak bude teplota pretrvavat, budem trvat na tom ze po tyzdni musia do **** z mojho nosa. Nie som srajda, mam niekolko operacii kolien za sebou, ktore som znasal celkom v poho, az na jednu, kedy doktori mali nechat hadicku v kolene na odsavanie krvi o cosi dlhsie a koleno hrozne opuchalo. Ale toto je zle. Nejako mi uniklo,ze mozu byt teploty, teda ze su dost caste po takych operaciach. A tam je moja achilova päta. Chodim po byte ako bludna ovca a neviem čo so sebou, hlavu mi ide streliť. Zatial tento zakrok ľutujem. Uvidim co prinesie buducnost.
@veronika89kor No tak partner strasne pribral a preto chrape. Ziadne, ze za to nemoze, a kto ho vykrmil, nasilu ho tlacili jedlom? Musi schudnut a prestat chrapat. Ustlala by som mu v kuchyni, ak by to neriesil. Poznam chrapajuceho partnera a viem, ze clovek sa nevyspi, takze by som to riesila hocijako.