Chrápanie

dominiicka
18. okt 2022

Ahojte. Téma chrápanie , prosím o rady pomoc ako to prežiť 🙈😑 ... Aj keď skôr zaspím , zobudím sa na chraaaaaaap... Proste ccckat, či na bok či na chrbát či hore dole hlavou nič nezaberá. Radšej idem do obývačky a spím tam. Ale aj to je na rit keďže sa nevyspim dobre , a dupľom keď som ešte aj tehotná , čo to bude keď bude mimino, to budem chodiť snim do druhej izby 😩 ... Chlap nemá problém ísť do obývačky nech sa vyspím, ale ja nechcem proste chcem aby sme spolu spali v spálni.... Pri sebe...
No toto chraaaaap nedávam , cez leto keď bolo otvorené okno to počuli až na ulicu 😂😂😂 ... Mám ešte dvoch chlapcov ,a tí sa koľko x na to budia tiež 🙈 ďakujem 😁🙏

pribinak
18. okt 2022

@dominiicka skontrolovať nosnú mandľu a ak je obézny tak schudnúť

dominiicka
autor
18. okt 2022

@pribinak ďakujem , s tou nosnou mandlou som si aj myslela že to môže súvisieť. A obézny nieje 🙂 má asi cca 83kg

pribinak
18. okt 2022

@dominiicka tak potom skontrolovať na orl.

tenerifka
18. okt 2022

@dominiicka a ak bude uñho zo zdravotneho hladiska ok, tak ti zosavaju len kvalitne stuple do usi, alebo 2 samostatne spalne. My fungujeme uz cez 13 -14 rokov tymto sposobom (oddelene spalne+ja aj stuple, kedze ho pocut aj cez tehlovu stenu), a vyhovuje nam to

viera1107
18. okt 2022

@dominiicka cítim s tebou 😉.. Mám doma to isté, môj chlap chrápe strašne.. Už som skúšala všelijaké spreje do hrdla aj také vsuvky do nosa a nič nepomohlo.. Už jedine štuple do uší si môžem dať 🙈..

dominiicka
autor
18. okt 2022

@viera1107
@tenerifka
Ja štuple do uší mám , a aj cez to ho pocujem 🙈 ...
Akurát som to dneska spomínala , ale ochh jeho doktorovi dostať 😑 ... Rozmýšľam že niečo prírodné skúsim , a uvidím ako to bude... Len dúfam že niečo zaberie lebo keď sa pozriem do budúcnosti a vidím tam to spanie , ako brrrr 😂😂😂 ...

ailiba
18. okt 2022

@dominiicka to je tazke... Moj muz tiez chrape a vadi mi to... Bol aj u lekára, nic mu nenasiel. Skonstatoval, ze ma schudnut.. No on nie je obezny, tiez vazi 83kg. Kortikoidny sprej do nosa celkom zabera.

dominiicka
autor
19. okt 2022

@ailiba môžem vedieť aký sprej presne ? Ďakujem

mirkaveron
27. dec 2022

@dominiicka poradila vám aký sprej do nosa