Ahojte žienky..
Pred týždňom ma začal pobolievať necht a neskôr som si všimla, že je oddelený v rastovom ložisku. Neprikladala som tomu žiadnu vážnosť, no teraz to mám aj na druhej ruke na ďalších dvoch prstoch. Je to dosť nepríjemné. Bola som v lekárni a tam mi povedali, že sa s tým ešte nestretli ale odporúčali mi BIOSIL.
Na nete som o tom nič nenašla..
Nestretli ste sa už niektorá s tým ??
ďakujem ☹ 🙂
Ahoj aj mojej 7rocnej dcére sa to zacalo robit po nechtoch na rukach aj nohach mohla bi si mi poradit co si na to davas dakujem🙂
@janekke2 vies co, kupila som si vtedy lak v 101 od EVELINE COSMETIC 8in1 total action..taky kondicioner na nechty...a zvykla som to lakovat...ale ono sa to nezahoji musi to odrast...ja som sa s tym trapila dost dlho ..Ale myslim,ze som to mala aj z gelovych nechtov ... skuste...Biosil som dlho neuzivala lebo mi z neho bolo zle...ale skuste obycajne vitaminy..B,C podla mna pomozu a tento lak je fakt super 🙂 a mat trpezlivost a ked to odrastie tak este chvilku lakujte tym lakom nech sa ten nechtik trosku spevni. Ja som si musela lepit tie prsty naplastou... tak prajem vela stastia a aby ste to dali cim skor dokopy 🙂
Moze to byt odpoved na nejaky silny zapal v tele.Problem zo zaludkom a travenim aj zstitna zlaza a kopec inych veci.Treba ko a potom patrat dalej.Drzim palce.