Choroby nechtov

emmulienocka
24. sep 2016

Ahojte žienky..
Pred týždňom ma začal pobolievať necht a neskôr som si všimla, že je oddelený v rastovom ložisku. Neprikladala som tomu žiadnu vážnosť, no teraz to mám aj na druhej ruke na ďalších dvoch prstoch. Je to dosť nepríjemné. Bola som v lekárni a tam mi povedali, že sa s tým ešte nestretli ale odporúčali mi BIOSIL.
Na nete som o tom nič nenašla..
Nestretli ste sa už niektorá s tým ??
ďakujem ☹ 🙂

boneta
24. sep 2016

Moze to byt odpoved na nejaky silny zapal v tele.Problem zo zaludkom a travenim aj zstitna zlaza a kopec inych veci.Treba ko a potom patrat dalej.Drzim palce.

lienocka292
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janekke2
2. dec 2017

Ahoj aj mojej 7rocnej dcére sa to zacalo robit po nechtoch na rukach aj nohach mohla bi si mi poradit co si na to davas dakujem🙂

emmulienocka
autor
2. dec 2017

@janekke2 vies co, kupila som si vtedy lak v 101 od EVELINE COSMETIC 8in1 total action..taky kondicioner na nechty...a zvykla som to lakovat...ale ono sa to nezahoji musi to odrast...ja som sa s tym trapila dost dlho ..Ale myslim,ze som to mala aj z gelovych nechtov ... skuste...Biosil som dlho neuzivala lebo mi z neho bolo zle...ale skuste obycajne vitaminy..B,C podla mna pomozu a tento lak je fakt super 🙂 a mat trpezlivost a ked to odrastie tak este chvilku lakujte tym lakom nech sa ten nechtik trosku spevni. Ja som si musela lepit tie prsty naplastou... tak prajem vela stastia a aby ste to dali cim skor dokopy 🙂