Choroba ústa ruka noha, ísť do roboty?

zuzana92521
18. okt 2018

Dobrz den chcela by som sa opytat, pracujem v jednom obchodnom retazci lde pracujem ako predavacka pokladnicka. Dostala som v pondelok od svpjich deti chorobu ruka noha usta. Uz je to lepsie, len mam ruky a usta posiate vyrazkami. Myslite ze by som v sobotu mohla bastupit do prace ci radsej pojdem k lekarke? Detska lekaarka ked som tam bola s detmi mi povedala ze by som mohla.Prilozim aj fotky a poradte ci mam ist alebo nie k tej lekarke s tym a ostat doma alebo ist do 0race. Prilozim aj foto

sasunka
18. okt 2018

@zuzana92521 Ja by som urcite spozornela keby mi nieco podavala pokladnicka s takymito vyrazkami. Podla mojho nazoru to vhodne nie je. Tiez som tuto chorobu uz mala od dcery, ostala som doma kym to nezmizlo kedze pracujem s detmi. A ak mate az taky silny vysyp, treba sa pripravit ze postupne mozu ist dole nechty. Ja som mala na jednom prste asi 4 vyrazky a necht mi aj tak zliezol. Dcere skoro vsetky. Drzim palce nech to mate rychlo za sebou.

michaella94
18. okt 2018

uf moj syn to mal asi pred mesiacom a nemal az tolko vyrazok na rukach ale aj po mesiaci ich stale ma viditelne..uz sice slabo viditelne a su tam...cize podla mna moze dlho trvat kym tie vyrazky uplne zmiznu...ja by som asi zasla k dr nech sa vyjadri...

asia83
18. okt 2018

@zuzana92521 Prepáčte, ani my ani detská doktorka nie sme odborníci na kožné choroby. Choďte ku kožnej, nech vám povie či ste infekčná, či to od vás niekto môže dostať dotykom ruky alebo po chytení toho, čo ste držali. Ak nie, hurá do roboty. ☺

zuzana92521
autor
18. okt 2018

Volala som mojej obvodnej lekarke, idem k nej zajtra, ze urcote eeste neesmiem nastupit do prace, este mozem byt infekcna, uvidíme pojdem tam zajtra takze takto to dopadlo. Mam to dost silne a je to dost bolestive, na tie nechty som pripravena.