Dobrý den, o 12 dni mame ist na dovolenku autom na par dni do talianska ja som však ochorela od včera má boli hrdlo celkova
Slabota mám ešte skoro 3 ročnú dávam si pozor mám aj respirator kojím ju však ešte. Snažím sa vetrať spím vedľa. Myslite ze ak by sa aj nakazila má šancu dovtedy vyzdraviet? Že či rovno mame stornovať kým sa da 😢 veľmi som sa cely rok tešila dokonca som dala dole 12 kg do plaviek 😀
Ak sa nakazí, bude to v najbližších dňoch, nie po týždni. Kojeni ešte jej odovzdávaš protilátky, takže bude účinnejšie bojovať proti chorobe. Ak sa aj nakazí, bude mať stále týždeň na uzdravenie, resp už s veľkou pravdepodobnosťou sa bude mať lepšie a do lieči sa pri mori.
Ja by som nezrušila zájazd.
A klobúk dole za tie zhodené kilá!
@unicornlady dcéra pije ráno zeleninové a ovocné stavy myslím čerstvo odstavené. Pri covide neocjorela odo mna ale od muža raz áno. To bola jediný krát chorá zatiaľ ..
Pri mori vyzdravie rychlo, aj keby ochorela. Ja som bola viackrat s nachipanymi detmi a za den bolo po chorobe. Inhalacia morskeho vzducho robi divy.
Nakazit sa moze kludne
Ci dovtedy dieta vyzdravie tazko povedat u deti je to nepredvidatelne
Ja ked sommala naolanovanu dovolenku min 2 tyzdne som si extremne davala na seba pozor aby som neochorela
To je nevyspytatelne...ale nestornovala by som dovolenku.
Nakaziť sa môže, ale ak nemáva nejaké horúčkové priebehy, tak by som to neriešila. Pri mori bude rýchlo fit, dolieči sa lepšie ako doma. A keď idete autom, to je už úplná pohoda, ešte lietadlo by som váhala, či nie je blbé nakazovať okolie.
@taktotedanie ja dávam extrémne pozor od covidu🙁 v pondelok som robila ešte veľký nákup 2 týždne pred dovolenkou že do dovolenky už nenakupujeme len na dvore budeme a takto má chytilo😞
Dievčatá myslite že to dojcenie ešte pomoze keď má mala skoro 3? Ani neviem koľko mlieka mám ale asi nie veľa keďže kojím možno 3-4 za 24 hodín aj to je take na spánok. Aj som schudla 12 kg to podľa mna tiež ovplyvňuje tvorbu.. neviem totiž vôbec s čím počítať
Preto nechodim ani do nakupnych centier a preferujem mensie potraviny tesne pred zaverecnou
Na mlieko sa uz nespoliehajte
Ja si myslím, že deti skôr ochorejú od detí, nezvyknú ochorieť od dospelých. Aspoň čo som ja vypozorovala.
Môžeš dcére dávať probiotiká, aj vitamíny C, D (majú to ako kvapky). Ublížiť jej to neublíži a pre istotu jej aspoň posilníš imunitu.